reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

czteropaków u nas nie widziałam. 2x63szt. z pampersa są po 14,99. dzidziusie 3x72szt. po 11,95. dlatego pytam czy ktoś cośsłyszał. ja mam cleanica do higieny imtymnej i sobie bardzo je chwalę.

reklama
ja raz kupiłam - i używałam na dworzu do wycierania rączek - bo uznałam że do pupy są za mało delikatne.

no to różnica jesto koło 1,5 zł na opakowaniu- moim zdaniem nie warto...

Dziewczyny, a co kupujecie na wyjście dzidzi ze szpitala? Jakiś kombinezonik, bo to przecież będzie jeszcze zima.

chyba jakiś kombinezon ocieplony, ale taki coby posłużył na chłodne dni w kwietniu- jeśli takie będa. albo mam już kurtkę na 62cm i może dokupimy tylko ciepłe portki???

fionka pisze:
agawa1 pisze:
Dziewczyny napewno któraś z was kupowała pościel w Żyrafki. Jaki jest materiał bo sie zastanawiam a nie chce kupić kota w worku  ??? ??? ??? ???
ja zamówiłam taką pościel w sklepie internetowym powinnam dostać do końca tygodnia więc jak odbiorę to opiszę jaka jest gatunkowo :)

Fionka dzięki Ci za tę stronkę :) :) :) :) Agawa1 też mam zamiar kupić tę w żyrafki :) :) :)

spróbuję wkleić trochę ciuszków, które przywiózl brat mojej przyjaciółki. w sumie przytachał cała ogromniastą torbę w rozmiarach od 56 do 80. najwięcej jest na 56 i 62. w sumie wszystko użytkowane, ale spokojnie koło domu może być. kasy się zaoszczędziło i to bardzo dużo.

10023461lp.jpg

10023459np.jpg

10023447lw.jpg

i jeszcze dwa największe hiciory według mnie:
10023439cp.jpg

się kurtka nie chce wkleić  :mad:

reklama
Agao, spójrz na mapkę, bo ja jestem słaba w tłumaczeniu :)

Hurtownia dla niemowląt - Stare Babice, ul. Rynek 15 (przy kościele katolickim), otwarta w dni powszednie do 19:00, a w soboty do 15:00. Nie byłam tam jeszcze, ale adres mam od koleżanki, która poleca tę hurtownię. Buziaki :)

Do góry