reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
A ja myślałam że mam dużo ubranek ale Anik to mnie bije na głowę- a jak wszystko pieknie wyprasowane i ułożone- ja jakkolwiek bym się starała to nigdy nie mam tak ładnie ułożone i wyprasowane! Z tym się chyba po prostu trzeba urodzić.
Co do wanienki to my na 100%kupujemy wiaderko do kąpieli- kosztuje 90zł i mam nadzieję ze maluszkowi się spodoba.

Wow, Anik, zaszalałaś z tą garderobą! ;D Ja nie mam nawet połowy z tego, pewnie jak się dzidziś urodzi będzie trzeba coś dokupić. Na razie się wstrzymuję, bo nie wiem, jaki rozmiar lepiej kupować, synuś się zapowiada na długaśnego gościa :)

to teraz już Anik wiemy, dlaczego kilka dni się u nas nie pojawiałaś! ciężko pracowałaś! jestem pełna podziwu! ślicznie wszystko przygotowałas dla swojego Synka! :)

Bardzo ładny, Anik! Też myślałam o tym modelu. Poczekam jeszcze, bo koleżanka może odsprzeda mi swój używany, a jak nie to tez kupię Deltima.

Pytia, a zerknij sobie na www.arti.pl
opisany tam jest (chyba) niezły fotelik za 170zł, zastanawiam się nad deltimem i fotelikiem Bobo...
W ostatnim Dziecku znalazłam reklamę tego fotelika, co o nim sądzisz?

Osinka, idź do sklepu i go obejrzyj, ja je widziałam i dla mnie były twarde, tzn. to obszycie :). Warto uprzednio na żywca obejrzeć, u mnie miał być Ramatti, ale jak w sklepie porównaliśmy z Deltimem, to odpadł. :)

reklama
Dzięki dziewczynki! :). Osinka nie było mnie, bo mam zamknięcie roku, zeznania roczne i takie tam :), w każdym bądź razie niedługo uporam się z tym wszystkim i będę coś skrobać :)

Do góry