Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja myślałam że mam dużo ubranek ale Anik to mnie bije na głowę- a jak wszystko pieknie wyprasowane i ułożone- ja jakkolwiek bym się starała to nigdy nie mam tak ładnie ułożone i wyprasowane! Z tym się chyba po prostu trzeba urodzić.
Co do wanienki to my na 100%kupujemy wiaderko do kąpieli- kosztuje 90zł i mam nadzieję ze maluszkowi się spodoba.
Wow, Anik, zaszalałaś z tą garderobą! ;D Ja nie mam nawet połowy z tego, pewnie jak się dzidziś urodzi będzie trzeba coś dokupić. Na razie się wstrzymuję, bo nie wiem, jaki rozmiar lepiej kupować, synuś się zapowiada na długaśnego gościa
to teraz już Anik wiemy, dlaczego kilka dni się u nas nie pojawiałaś! ciężko pracowałaś! jestem pełna podziwu! ślicznie wszystko przygotowałas dla swojego Synka!
Pytia, a zerknij sobie na www.arti.pl
opisany tam jest (chyba) niezły fotelik za 170zł, zastanawiam się nad deltimem i fotelikiem Bobo...
W ostatnim Dziecku znalazłam reklamę tego fotelika, co o nim sądzisz?
Osinka, idź do sklepu i go obejrzyj, ja je widziałam i dla mnie były twarde, tzn. to obszycie . Warto uprzednio na żywca obejrzeć, u mnie miał być Ramatti, ale jak w sklepie porównaliśmy z Deltimem, to odpadł.
Dzięki dziewczynki! . Osinka nie było mnie, bo mam zamknięcie roku, zeznania roczne i takie tam , w każdym bądź razie niedługo uporam się z tym wszystkim i będę coś skrobać