• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

A co do wanienki, to my mamy dostać od znajomych taki "kombajn" (przewijak z wanienką i szufladami pod spodem). Przewijak bedzie w pokoju dziecięcym, ale wanienkę to chyba będę wynosić do łazienki i tam dzidzię kąpać. Stelaża nie kupujemy, postawimy wanienkę na blacie. Tylko nie wiem, jak to rozwiązać w praktyce: kąpać w łazience a przewijać w pokoju? Bo w łazience przewijak się nie zmieści :(

reklama
Na SR położna namawiała nas do jak najwcześniejszych spacerów, oczywiście pod warunkiem, że nie ma silnego mrozu ani silnego wiatru. Dzidziuś się dotlenia i uodparnia. Nie moge się doczekać na pierwszą rundkę z wózeczkiem ;D

my raczej na początku będziemy kąpać dzidzię w naszym pokoju coby nie latać z świeżo wykąpanym dzieciorkiem po mieszkaniu.
Magda: egal czy na leżaczku, czy na gąbce, czy na foczce - nie mieści mi się w głowie żeby chociaż jedną ręką nie trzymać dziecka. ale może tylko mnie??

dziś wybraliśmy się pokukac na żelazko, a kupiliśmy pajac w smyku. zaczynam lubić takie kukanie. ;)

fionka pisze:
odkryłam dzisjaj niesamowite miejsce, które mam 50 metrów od domu ale mieszkając tu trzy lata nie miałam świadomości o jego istnieniu, jest to co w rodzaju komisu z dziecięcymi ubrankami i nie tylko, niesamowity wybór a do tego mieli przecenę na ubranka 50%, kupiłam kilka sztuk po 5 i 6 zł no i mam już za psie pieniądze kombinezonik na wyjście ze szpitala z czego się cieszę bo nie bardzo chciało mi się płacić kilkadziesiąt złotych za coś co dzidzia może będzie miała raz na sobie ;D ;D ;D.....no ja nie wiem chyba ślepa byłam, że nie widziałam tego sklepu wcześniej ::)

Fionka zdradz gdzie jest ten komis, moze bym sie przejechala z mamusią bo ona ostatnio szalu dostaje jak widzi male ubranka:) Chetnie bym zobaczyla co maja tam ciekawego.

asiabeti sklep jest na bemowie nazywa się filipek, mieści się na tyłach bazarku (bazarek przy powstrańców śląskich) w takich nowych wieżowcach, nie wiem jaka to dokładnie ulica ale jak będziesz chciała, to oblukam i ci napiszę ;)

Cześć dziewczynki, ostatnio się nie pojawiam, bo mam sporo pracy zawodowej, a chcę wszystko zrobić, żeby móc rodzić w spokoju ;). Wczoraj przyjechał nam wózek naszego synusia :)

a z bliska materiał wygląda tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry