reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
dziękuję za info, ale tam niestety nie pojadędori pisze:Widziałam ostatnio Dzidziusia w Auchan koło Piaseczna.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ale się cieszę!!!! znalazłam sklep kosmetyczny internetowy i zamówiłam proszek do prania dzidziuś, płyn do prania dzidzius i płyn do płukania dzidziuś - faktycznie te produkty są tanie!!!
mam nadzieję, że proszek spełni moje oczekiwania - jelp i lovella mi nie pasują, dziwnie pachną, w sumie najbardziej jak na razie przypasował mi bobas i cypisek, nie wiem czemu... jakoś ładniej pachnie, czy co?
magdalenaB
marcowa mama 06'
ja tez wszystko pralam w loweli ale qurcze zapach mi tak nie odpowiada ze szok, mam nadzieje ze dzidzia bedzie pachniec puderkami czy oliwkami i zagluszy to nieco ten zapach bo jak narazie to na wymioty mnie bierze jak powacham te ciuszki (wiem dosadnie to przedstawiala- sorki
)
my tez juz mamy lampke nad lozeczko i obrazeczki tylko nie ma komu narazie przywiesic, za duzo na glowie (jeszcze ta praca pawla
)
my tez juz mamy lampke nad lozeczko i obrazeczki tylko nie ma komu narazie przywiesic, za duzo na glowie (jeszcze ta praca pawla
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
e tam, przygotowana, sierota ze mnie - wczoraj źle powiedziałam Krzyśkowi i kupił mi za mało materiału na niebieskie prześcieradełko, teraz siedzę zła 
zamiast 90cm, chciałam 70cm materiału, debil ze mnie - będę musiała uszyć niebieski przybornik
zamiast 90cm, chciałam 70cm materiału, debil ze mnie - będę musiała uszyć niebieski przybornik
magdalenaB
marcowa mama 06'
ale nic nie da sie wykombinowac z tym przescieradlekiem? chcialas miec duzo zalozone pod materac tak?? bo rozumiem ze szer. lozeczka to standardowo 60 cm
osinka pisze:
ale się cieszę!!!! znalazłam sklep kosmetyczny internetowy i zamówiłam proszek do prania dzidziuś, płyn do prania dzidzius i płyn do płukania dzidziuś - faktycznie te produkty są tanie!!!
mam nadzieję, że proszek spełni moje oczekiwania - jelp i lovella mi nie pasują, dziwnie pachną, w sumie najbardziej jak na razie przypasował mi bobas i cypisek, nie wiem czemu... jakoś ładniej pachnie, czy co?
osinko daj link do tego sklepu proszę!!!! ;D ;D ;D
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
magdalenaB pisze:ale nic nie da sie wykombinowac z tym przescieradlekiem? chcialas miec duzo zalozone pod materac tak?? bo rozumiem ze szer. lozeczka to standardowo 60 cm
tak, tak, 60cm to szerokośc materacyka, chciałam założyc i wszyć gumkę, nie starczy na założenie, ale już rozrysowałam sobie przybornik - tło będzie niebieskie, a kieszonki - motyw misiów z pościeli
Podziel się: