reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
A ile kosztuje takie nosidełko Iwosz?
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
fajnie!!! podobne oglądałam w sklepie! my też na pewno kupimy, bo chcemy pojechać z małą w Bieszczady w sierpniu albo wrześniu
Zuzia24
Fanka BB :)
dziewczyny
czy ktoras z WAs posiada karuzele do łóżeczka Fisher Price grajaca ze światełkami??? zastanawiam sie nad nia ale chcialabym poznac pare opinii na jej temat.
jezeli cos wiecie to prosze napiszcie
czy ktoras z WAs posiada karuzele do łóżeczka Fisher Price grajaca ze światełkami??? zastanawiam sie nad nia ale chcialabym poznac pare opinii na jej temat.
jezeli cos wiecie to prosze napiszcie
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Zuzia24 pisze:dziewczyny
jezeli cos wiecie to prosze napiszcie![]()
ja mam, tzn. moja agata ma
jest czadowa, w nocy, jak mała nie chce spać po karmieniu - odkładam ją do łóżeczka i właczam projektor + muzyczkę, moment zasypia!
w dzień też, po włączeniu Agata potrafi "gadać" z misiami i śmiać się do nich nawet do 30 minut
Zuzia24
Fanka BB :)
wielkie dzieki Osinka

Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Zuzia24 pisze:wielkie dzieki Osinka![]()
![]()
![]()
nie ma za co
aa, ja kupiłam karuzelkę na allegro, razem z przesyłką zapłaciłam 145zł, w sklepie widziałam po ponad 200zł
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
hmm my tez mamy podobne nosidelko ale maly mniej w nim przylega do mojego brzucha niz Krzumus. a pasow juz bardziej sciagnac sie nie da wiec chyba nie jest ono zbyt dobre co??
u nas z lezenie na brzusiu jest tak ze bartus od razu przewraca sie na plecki
wiec za dlugo na brzusiu nie da rady 
u nas z lezenie na brzusiu jest tak ze bartus od razu przewraca sie na plecki
Podziel się: