reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Mokkate- ono jest tak do 10 kg (dane ze strony sklepu "świat dziecka") ...Jest tu taki "ogon" który się skaraca wraz ze wzrostem centymetrów u malucha - limit kończy się na 90 cm

Catherinka - ja kupiłam używane na Allegro i za wersję z dłuższymi pasami zapłaciłam 189 zl; w sklepie kosztuje ok 300 zl

dziewczyny
czy ktoras z WAs posiada karuzele do łóżeczka Fisher Price grajaca ze światełkami??? zastanawiam sie nad nia ale chcialabym poznac pare opinii na jej temat. :)
jezeli cos wiecie to prosze napiszcie ;)

Zuzia24 pisze:
dziewczyny
czy ktoras z WAs posiada karuzele do łóżeczka Fisher Price grajaca ze światełkami??? zastanawiam sie nad nia ale chcialabym poznac pare opinii na jej temat. :)
jezeli cos wiecie to prosze napiszcie ;)

ja mam, tzn. moja agata ma ;)
jest czadowa, w nocy, jak mała nie chce spać po karmieniu - odkładam ją do łóżeczka i właczam projektor + muzyczkę, moment zasypia!
w dzień też, po włączeniu Agata potrafi "gadać" z misiami i śmiać się do nich nawet do 30 minut

Zuzia24 pisze:
wielkie dzieki Osinka :) :) :)

nie ma za co :) zerknij na wątek "zabarki dla naszych dzieci" - tam więcej dziewczyn o niej pisało
aa, ja kupiłam karuzelkę na allegro, razem z przesyłką zapłaciłam 145zł, w sklepie widziałam po ponad 200zł

reklama
hmm my tez mamy podobne nosidelko ale maly mniej w nim przylega do mojego brzucha niz Krzumus. a pasow juz bardziej sciagnac sie nie da wiec chyba nie jest ono zbyt dobre co??

u nas z lezenie na brzusiu jest tak ze bartus od razu przewraca sie na plecki :) wiec za dlugo na brzusiu nie da rady :D

Do góry