reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

tylko ze w hipermarketach żadnej znanej firmy nie ma pościeli... przynajmniej ja nie znalazłam

nie znam auchana, bo u nas dopiero od 2 miesięcy i starsznie daleko od domu...

ja w hiper, super i innych dyskontach kupuję tylko znane mi marki, zbyt wiele razy się naciełam na bublach - i szkoda mi pieniędzy na nie. bo i tak za chwilę bede musiała kupić coś lepszego gatunkowo.

reklama
ja i tak was podziwiam ze odwazacie sie na zakupy na allegro, ja jak nie pomacam to nie wezme :D a tak powaznie to ograniczone mam zaufanie nawet jeli ktos ma mnostwo gwiazdek czy pozytywnych opinii. powiem wam ze ja namierzylam u siebie w miescie taka hurtownie z dzic. rzeczami i sporo produktow jest tam tanszych niz nawet w marketach. np. rozek taki najprostszy kosztuje w hurt. 16-17 zl. a w marketach 29-39 zl. i to chyba jest argument. poza tym firmy w takich typowych sklepach dziec. sa lepiej dobierane niz do marketo, moze i jest to tez produkcji - china czy india ale lepszego gatunku. co do poscieli w markecie- ogladalam wlasnie komplet w realu to material taki ze sama bym pod nim nie spala a co dopiero dziecko tam wcisnac. acha i co do rozka z kokosem- ja widzialam taki z wyciaganym wkladem- bo przeciez trzeba je prac, a kokos sie zniszczy w pralce- wiec mozna go tez wyciagnac i uzywac jak zwykly rozek.

agao i to całkiem sporo takich sklepów. Wpisz w google ciuszki dla dzieci i wyszukaj i całkiem sporo tam znajdziesz sklepów. Konkretnych nie polecam, bo nie znam.
Ja szukam na allegro jak coś mi wpadanie w oko, to kupuję. Ale dałam już sobie zakaz, bo wyprawka dla Maleństwa coraz większa, a miejsca na nią brak... ;D

monika.g wiadomo, że jest ryzyko. Zanim coś kupię to sprawdzam w sklepach (w miarę możliwości) po ile jest i jakie to jest. 8)

anian pisze:
monika.g wiadomo, że jest ryzyko. Zanim coś kupię to sprawdzam w sklepach (w miarę możliwości) po ile jest i jakie to jest. 8)
Kurcze ale az taka cena! Bawelna jest naprawde idealna,gruba i miesista. Tylko do glowy mi nie przyszlo ze ktos moze na tym zarabiac,bo wydaje mi sie ze tez kupil tam gdzie ja a teraz tym handluje.

reklama
te body (7) sztuk ja kupilam w realu po 25 zl. ale ten gosciu na alle troche z cena przesadzil, dlatego ja juz nie zagladam na alle. zreszta duzo wieksza mam przyujemnosc z tego jak moge te ciuszki dokladnie obejrzec, dotknac zanim kupie )wiem wtedy z jakiego materualu sa zrobione ) bo sam opis 100% bawelny nie zawsze jest prawda

Do góry