reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
jeszcze czekam na paczkę z allegro z wyprawką i na spodnie 9fashion!
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Właśnie dostałam przesyłkę z allegro - wyprawkę na 56cm, jest przecudowna!!! Później zamieszcze zdjęcie. Ehhh, jest tak malutka, że az mi oczy zwilgotniały. :
felqua
Fanka BB :)
A ja wczoraj dostalam baaardzo duzo ubranek ( ale to nawet jeszczenie 1/5z tego co mam dostac) od siostry meza. Caly wieczor spedzilam ukladajac je w poleczce i dostalam pozytywke, wiec nonstop sobie ja puszczalam az dostalam opieprz od meza ze jeszcze raz ja wlacze to wyladuje za oknem razem z pozytywka ( mamy tam balkon)-ahhh ci faceci zero zrozumienia. I cala noc mialam taka wielka ochote podejsc i posprawdzac rzeczy dla maluszka a dzisiaj spedzilam tam juz dobra godzine....ahhh
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja też będe miała tylko 1 komplet ubranek na 56, reszte kupuję od razu wiekszą - na 62cm, zakładam, że moja dzidziorka będzie większa - ma po kim 
zakupy robie według spisu podanego przez azik na naszym forum
zakupy robie według spisu podanego przez azik na naszym forum
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
podeślę Ci za chwilkę e-mailem, bo skopiowałam go i mam w wordzie, w kompie!
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
felqua - wysłałam!!! :-*
reklama
koga
Mama Maksa i Julka
Ech ... dziewczyny, też bym sobie chętnie po sklepach połaziła, ale nie mogę ...
co wchodzę do sklepu to mi się zaraz robi duszno i słabo i patrzę tylko gdzie by tu usiąść!
nigdy tak nie miałam!!! zaczynam się czuć jak przed zemdleniem, zaraz się denerwuję i jest jeszcze gorzej
no i zapominam w ogóle po co przyszłam i co mam kupić 
co wchodzę do sklepu to mi się zaraz robi duszno i słabo i patrzę tylko gdzie by tu usiąść!
nigdy tak nie miałam!!! zaczynam się czuć jak przed zemdleniem, zaraz się denerwuję i jest jeszcze gorzej
Podziel się: