reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
to fajny!!! kupisz go chyba za 1/4 ceny
w sklepie z najnowszej serii w promocji kosztuje 999, a fotelik bez kilku złotych 400.
tak mniej więcej wygląda. nowa seria ma dodane lamówki i inaczej ułożone kolory z tego co ja rozróżniam. tylko siięjakoś boję tak wcześniej kupować.
tak mniej więcej wygląda. nowa seria ma dodane lamówki i inaczej ułożone kolory z tego co ja rozróżniam. tylko siięjakoś boję tak wcześniej kupować.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
gdybym była na Twoim miejscu - kupiłabym, sama mam masę ubranek, dzisiaj też dokupiłam, w nastepnym tygodniu będę kupowała pościel do łóżeczka
wózek jest śliczny
jeśli się boisz - kup i poproś tych znajomych żeby Ci przechowali do marca, o ile mają miejsce u siebie...
wózek jest śliczny
jeśli się boisz - kup i poproś tych znajomych żeby Ci przechowali do marca, o ile mają miejsce u siebie...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
no i super 
K
KingaP
Gość
kasia! Ja też bym się nie czaiła
ustaliliśmy, że jak będzie wózek ok, to znaczy w porządku koła, amortyzatory , rama i materiał to bierzemy i nie wybrzydzamy, bo sporo kasy zaoszczędzimy i potem będzie można w razie co kupić porządną spacerówkę. a i zostanie na łóżeczko i więszy fotelik. dzięki dziewczynki za pomoc. szkoda tylko, że kobieta nie odbiera telefonu.
reklama
A
azik
Gość
sprwadźcie wszystko, ja sie na używanym mocno sparzyłam, gondola mi wypadłą razem z dzidzią...
następnego dnia poszłam po nowy wózek.
następnego dnia poszłam po nowy wózek.
Podziel się: