reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

WYPRAWKA :)

wózki o których pisze azik sa takie wysokie
ja zauważyłam masę takich wózków
napiszcie co o nich sądzicie ???
wzek3kp.jpg

reklama
kasiula matula ja sie nie znam na wozkach ale wyglada swietnie-bardzo mi sie podoba i taki bym sobie tzn dzidzi kupila,a jakiej to firmy?

A mam pytanko o wozki TAKO albo POLAKA czy dobre?

w porównaniu do gł.ebokiego wózka - ten wysoki nie jest - musicie porównać je sobie w realu - na zdjęciu - to niestety nie to samo...
nie chodzi mi o wysokość rączki ale o wysokość położenia dzidziolka...

pędze do pracy, papa

Ja tez miałam wysoki Cortinę Chicco. Sprawdziła mi się bardzo dobrze i mam ją nadal, jeszcze nie wiemy czy Jasio, tez będzie w niej jeździł ( tatus sie zastanawia, czy nie kupi synkowi nowego pojazdu :) .
Przy takim niskim muszisz spardzić , czy rączka może też być z drugiej storny, żebyście się z dzidzią widzieli i dla mnie, ale to moje osobiste zdanie, jest niski i trzeba sie schylać do dziecka.
Dla mnie ważne tez w wozku jest to zeby wpiąć fotelik, najlepiej na same kółka i żeby dało się zdjąć gondolę ( w przypadku mojego 4-tego piętra bez windy jest to bardzo ważne) .

a czy wózki mają regulowane rączki bo nie chce garbata zostać???
mój się uparł na Chicco za 1990 zł ale on ma do tego leżak sportowy wózek nosidełko i fotelik
ja nic nie mam i nic nie wiem jak zwykle z tyłu jestem

drugi jest dokladnie taki jak na zdjeciu, ale bedziemy go uzywac jak Mala troszke juz podrosnie, w takiej gondoli to ani za wygodnie, ani za cieplo, bedzie za to idealna spacerowka.A gondola przyda sie zawsze chocby gdy nie bedzie jak zabraz ze soba wozka do znajomych, czy rodziny.

Agao - maja regulację rączki, mój ma tez moskitiera, regulowane leżenie, tzn. można unieśc dziecko w gondoli prawie do siedzenia, ma też nawiew, folię, koszyk na zakupy, torbę z folia do przewijania. Kolor nie płowieje, mimo ze granat w białe misie  :). Koła zdejmowane, fajnie sie składa. Ogólnie ok. Teraz tatus mysli o takim na trzech kołach. Fajny widzielismy na ulicy bebecar, ale jeszcze ceny nie znam. Pewnie nie mała  ;).

reklama
Do góry