reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

No własnie juz spardizłam 2755 i bez fotelika. :( Ja i tak mam sentyment do Jackowego wozka... chyba lepiej na cos innego taka kase przeznaczyc.

reklama
moim zdaniem jak ma sie mało kasy to szkoda wydawać na chicco, mutsy, czy bebecar, bo płaci się glownie za firme

żona - mam kortinę ale granatową...

Chyba jestem trochę "w tyle". Wy już o wózkach myślicie, a ja ... boję się zapeszać.Fakt, oglądam, ale jakoś mnie jeszcze nie ciągnie do wybrania jakiegoś. Ale Wy piszcie o swoich przemyśleniach i Waszych typach - na później będzie wiadomo skąd czerpać informacje ;)

azik pisze:
moim zdaniem jak ma sie mało kasy to szkoda wydawać na chicco, mutsy, czy bebecar, bo płaci się glownie za firme

żona - mam kortinę ale granatową...

azik i jak sie sprawdza kortina w uzytku??

hej anian ! ja też jeszcze nic nie mam, nawet ubranek, jakoś jeszcze nie mogę ;)
mamy tylko taki jeden malutki kolorowy dziergany sweterek, który kupiliśmy "sobie" jako pamiątkę z Meksyku od indianki ;)

żona: my zamierzamy kupić używany chicco (model ja na Twoim zdjęciu) koloru granatowo-piaskowego bez lamówek - starsza wersja.

to ten wózek, o którym tu pisałam Jest sprawdzony i przetestowany przez naszych przyjaciół. Lekki i naprawdę fajny

42fc6ecbc1b9c3il.jpg

reklama
Quattro Deluxe

- To najnowsza konstrukcja Graco w sam raz na codzienne sprawunki z dzieckiem, posiada nastepujące cechy:
- w wyposażeniu standardowym zawiera nosidełko dla noworodków,
- pełna amortyzacja, gumowe koła, dodatkowa osłona tylnej części budki i duży pokrowiec na nóżki,
- grawitacyjny mechanizm składania jedną reką,
- głębokie siedzenie z zabezpieczeniami bocznymi i ruchomym zagłówkiem,
- budka z możliwością przełożenia do przodu, ruchoma tacka dla dziecka z pojemnikiem na zabawki i tacka dla rodziców z podwójnym uchwytem na kubek i butelkę,
- zespolony hamulec kół na tył,
- cztery pozycje oparcia,
- duży, opuszczany kosz na zakupy, zegarek i termometr.
Wózeczki dostępne w różnych deseniach. Wózek odpowiedni dla dzieci od urodzenia do 3 lat.

Do góry