reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Ja chyba kupie graco bo u mnie to jeden z najtanszych i zarazem najbardziej popularnych wozkow.
Wozkiem bede i tak tylko na spacerki bo mieszkam na przedmiesciach i wszedzie samochodem trzeba dojechac i tu zaleta jest to ze nosidelko mozna przypiac do wozka jak sie np super marketu wchodzi i nie trzeba dzidzi tarmosic.
Osobiscie najbardziej podoba mi sie per pergo ale jest kurcze 2 x drozszy niz graco. Chyba ze na jakas wyprzedaz trafie ;D

Azik chyba taniej niz w Polsce. Graco z nosidelkiem kosztuje ok $200-250 w zaleznosci od modelu, choc na internecie widzialam tez taniej. Jeszcze sie za bardzo nie orientowalam co do wozeczkow. Marek jest sporo, ceny tez rozne i nie wiadomo co wybrac.

Ja już też powoli gromadze wyprawdę dla synka....
Teraz mamy zamiar wybrać się na większe zakupy ;D

img00001_182.jpg

img00002_174.jpg

img00003_997.jpg

img00017_211.jpg

Jeju slicznosci!!
A ja dopiero kupilam tylko bluzeczke i skarpeteczki oraz buteleczke... Wszytsko zaczne powolutku kupowac po nastepnej wizycie na USG jak bede miec 100% pewnosc ze to chlopczyk:) choc wszytsko mnie juz kusi ale tatus melanstwa mnie odrazu wyciaga ze sklepow hehe
Pozdrawiam wszytskie mamuski!

ja nie mam problemu, bo bez względu na to czy cjłopiec czy dziwczynka - różowych ciuszkow nie kupię - nie cierpię różu !!!!

ja tez nie bardzo z tym rozem :) a inne kolory nie sa juz takie charakterystyczne dla plci, zreszta jak malenkie dziecko to i tak mu wszystko jedno, chyba ze po latach jak zobaczy sie na zdjeciu powie- w cos ty mnie mamo ubierala?? jaki obciach!- hehe
ja jeszcze nic nie kupuje i zastanawiam sie kiedy powinnam bo na raz wszystkiego nie kupimy bo chyba jak u kazdego, cienko z kasa.

reklama
Do góry