Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Przesliczna czepeczka i kapciuszki!!! Mnie na razie powstrzymuje totalny brak kasy- licze na jakies stypendium naukowe z uczelni, ale to sie dopiero okaze pod koniec listopada.
No ja też chciałabym już kupić tylko że Tomcio mi nie pozwala. Mówi że jak kupie to za dwa dni zobaczę coś ładniejszego a potem będę dudrała że mogłam poczekać - może ma rację???
A u mnie odwrotnie, grześ mi ciągle parkocze, żeby jakąś komode na ubranka, mniejszy komputer,szmatki straszna mamuśka się z niego zrobiła... ale to dobrze, bo to pewnie on będzie musiał pójść na wychowawczy, więc niech sobie wszystko dobrze poustawia
a tak poważnie to też już chętnie bym pobuszowała po sklepach ale...jeszcze chwilę..
kasianka - my w kwietniu i maju zrobiliśmy akcję - sprzedalismy 2 komputety, monitory, 2 drukarki, biurka - został pusty pokój, tylko 2 rowery w nim stoją poszliśmy na całość
teraz mamy dylemat co z rowerami - nie mamy gdzie ustawić 2 trekkingów - w pokoju będzie komoda dla dzidzi, łóżeczko i wersalka dla nas do spania - na rowery nie będzie miejsca
na balkonie przez 2-3 lata zmarnieją - chyba sprzedmy nasze rumaki i jak maluszek podrośnie, kupimy nowe i już, chyba nie ma innego wyjścia
Osinka moje szczęście jeszcze nie dojrzało do pozbycia się rowerka prędzej mnie pozbawi ulubionego, ogromnego stołu albo biurka.
a że jest ciasno to fakt- u nas w sezonie oba rowerki stoją w kuchni ( bo tylko tam się mieszczą ) teraz ja jestem do niczego- więc mój wylądował na strychu i jest trochę luźniej...
ostatnio grześ stwiedził, że na haki do ściany ( mamy wysokie mieszkanie) ale na razie się nie zgadzam..pewnie by mi spadały na głowę co jakiś czas