reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
ja nie moge jak oglądam na allegro te łóżeczka wózeczki pościele kocyki to mnie skręca
ja chce marzec ::)

ja bym sie chyba nei zdecydowala na taka chuste. nie wiem dlacego, jakos wydaje mi sie ze dziecko moze wypasc i ze nei jest mu az tak za wygodnie...

A ja wczoraj kupilam slicznego pajacyka(troszke drogi ale byl taki sliczny ze powiedzialam ze bez niego ani rusz) i spioszki

Powklejam zdjecia jak sie naucze operowac aparatem-mielismy taki prosty w obsludze moze nie najlepszy ale prosty i umialam sie nim obsluzyc a maz kupil jakis nowy z ulepszaczami tysiace przyciskow,opcji.............a stary sprzedal :mad:

do 4 miesiaca nie miałam najmniejszej potrzby nosiś Piotrusia - dzidzio wtedy przeważnei śpi a jak sie budzi to poje sobie i dalej śpi...

no, sa dzieci, które nie sa takimi aniołkami... ale nam rzyczę takich Piotrusiów prezz pierwszy rok (miałam kochane, budzace się max 1 raz w nocy dziecko ;) ) - teraz mam małego diabła ;)

Moja Olka też ładnie przesypiała noce i poza kolką w 2, 3 miesiącu była raczej spokojna, oby rodzeństwo poszlo w jej ślady :)

reklama
Do góry