reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

reklama
A my w piątek dowiedzieliśmy się, że w IKEA jest promocja i odejmują 15% od każdego rachunku!!! więc pojechaliśmy po wcześniej upatrzone zakupy bo w związku z bobo musimy przemeblować sypialnię
no i kupiliśmy łóżko - bo nasze po roku małżeństwa jakoś nam się zupełnie rozpadło ;) ;D
i komódkę z przewijakiem dla małego!!!
tak więc mamy już: komódkę z przewijakiem, sweterek z Meksyku i parę malutkich skarpetek od znajomych, aha i brat ma dla nas kołyskę na pierwsze 2 mies. - to całkiem spora wyprawka ;)

osinka! z tymi ciuszkami to ja po prostu nie wiem jakie!
no ale teraz jak mam już na nie miejsce w komódce to może coś kupię.
Chciałabym takie ręczniki z narożniczkiem na główkę! ale nie wiem czy to muszą być jakieś firmowe czy obojętnie jakie i za ile je kupić żeby nie przepłacić???

nie wiem, czy nie warto po prostu zwrócić uwagi na to, żeby były dobrej jakości... chyba nie muszą być firmowe

pooglądaj w internecie jakie są i jakie mają ceny

o kurde to ja jestem jakaś zacofana chyba. w ogóle nie ciągnie mnie do kupowania czy oglądania ciuszków i wyprawki. jedynie wózek wciąga mnie bez reszty. ::)

zdążysz kaśka, ja też jakoś nie mam ciągot zakupowych :(

muszę zobaczyć co mają dla mnie koleżanki i resztę dokupię

ja przy Piotrki uznałam że te reczniki to zbytek...

dostałam około 5 od znajimych i... bardzo je sobie chwalę.

i teraz: po pierwsze warto mieć te ręczniczki - niech będa bawełniane i łatwo wchłanialne (nie śliskie),
po drugie: pamiętajcie o znajomych: oni Wam robia prezenty...
ja dwa z pięciu uzywam do tej pory  ;D

reklama
A ja już sobie taki kupiłam jak byłam w Ikei...Śliczniutki, ale myślę, że to jest rzecz na tyle praktyczna, że duże ilości się przydadzą.

Do góry