reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

WYPRAWKA :)

sylwia532 pisze:
osinka kupilam w markecie dzieciowym u mnie w miescie napis malutkimi literkami a on mnie straszy ze jego koszulka bedzie miala mega duze litery ::)teraz bedziemy sie scigac ;D na allegro sa super bodziaki ja chyba zamowie "syneczek mamusi" ;) ale to dopiero by sie wsciekl sa na tej stronce http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75563928

:D dzięki za linka, na pewno zamówię ;) ale będzie w domu wojna!!! ;) na wszelki wypadek zamówię 2 sztuki - "kocham mamę" i "kocham tatę" ;)

reklama
ja tez wlasnie chcialam bo fajowe ale troszke drogo wychodz.................ale zamowie ;Djeszcze napis do przemyslenia poczekam najpierw co tata wymysli ;)

ja za swoja dalam tylko 7 zl dokupie do tego jeszcze polspiochy w tym kolorze i bedzie komplecik

o kurcze, to 3x taniej niż na allegro, a jeszcze przesyłka dochodzi!!! chyba rozejrzę się w sklepach, albo sama zrobię wprasowankę -vnapis wydrukuję na drukarce ;)

Kasia - od poczatku płukałam w lenorze. - nie ma zadnych uczuleń. (tylko sensitive)

co do podówjnego płukania - wychodzi na to samo co kupienie droższego o 10 zł proszkiu - przeliczałam energia i woda zuzyte na drugie płukanie = rózniaca proszku np lovela - normalny.

więc też trzeba sie zastanowić czy się opłaca.

ja sama mam drażliwa skóre - wolałam nie ryzykowac u dzidzi.

a ja własnie wygrałam aukcję na allegro - kupiłam paczkę ciuszków dla chłopca od 0-7 mies., używanych, ale wyglądały dobrze, już się nie mogę doczekać aż przyjdą!!! :D
zastanawiałam się nad tymi używanymi rzeczami i stwierdziłam jednak, że nie mam oporów, zwłaszcza, że to po jednym dziecku - wypiorę, wyprasuję i będzie ok.
tylko co zrobię jeśli to jednak będzie dziewczynka ;)??? :laugh:

reklama
to do 7 miesięcy będzie wyglądała nieraz jak chłopiec ;)
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry