Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziś dzwoniła moja dobra kumpela. pakowała właśnie rzeczy dla naszej Fasoli. nieważne że po dziewczynce, ważne, że mniej wydatków na ciuszki. i zrobi mi zaopatrzenie w kosmetyki dziecięce na przecenach w rzeszy z buebchena. orientujecie sięczy nie mają zdolności do uczulania dzieciorków??? ;D
No ja już mam ciuszków malutkich w nadmiarze :
Uzbierało się troche od kuzynki, bratowej, mamusia poprzysyłała no i mam sporo rzeczy po Oli, wózek przygotowany, kosmetyki itp. też, na liście zostały mi tylko pampersy, butelka i szczotka do mycia butelek
przy drugim dziecku już człowiek bardziej przygotowany
Dziewczyny! dzieki za odzew z aparatami - no to może faktycznie dozbieramy na cyfrową lustrznkę bo od razu można korygować błędy i ponawiać ujęcia bez ograniczeń (na marginesie - właśnie wróciliśmy od znajomych z sesji zdjęciowej z brzuszkiem - kolega pstryknął 240 zdjęć i było dużo manipulowania ze światłem :)
"małpę" mamy - szkoda słów, jest ok na wyjazdy z plecakiem bo lekka
Kaśka 76 - te kosmetyki są ponoć rewelacyjne, nie uczulają!!!! o wiele lepsze niż Johnsona! - wypróbowała je znajoma, która jest lekarzem, gdy jej mały po Johnsonie dostał wysypki, polecił je również pediatra!
Aniam - kosz kupiony był w hurtowni dziecięcej (w Bydgoszczy) - to taki kosz z baldachimem, polski produkt