reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

Ja od początku używałam oliwki Johnsona i nic Oli nie było, choć się nasłuchałam że nikt nie poleca.
Ja nie polecam oliwki bambino bo wszystkie ubranka które mają z nią styczność brzydko żółkną

reklama
Dziewczyny, lustrzanki cyfrowe pomalutku tanieja. Na nasza maz polowal pol roku a przed swiatami bardzo potanialy. Mase zdjec wysylamy rodzince internetem albo nagrywamy na plyty. Dla dziadkow zdjecia i filmy  beda w sumie jedynym kontaktem z wnusiem.

Wczoraj byla u mnie kolezanka z 2 letnimi blizniakami i przywiozla 2 wory zabawek dla maluszka, monitor, kojec razem z matka i kombinezonik. Bardzo polecala takie ubranko-worek do spania ( wyglada jak spiworek z rekawkami i otworkiem na glowe, przez calosc zapinany na zamek) mysle ze w PL tez mozna to dostac.

Koga, ale jak ja to moge znalezc? Moze jakas nazwe?/? Bo w necie znalazlam jakies kosze na kolkach, ale za 320-350 zl. To troche drogo. Ten, o ktorym wspomnialas bardzo by mi odpowiadal. Napisz cos wiecej, dobra? Dzieki :)

próbowałam śpoiworka do spania - ale Piotruś cosik nie chciał - za to świetnie dla takich maluchów sa /śpiworki na dwór  zamiast nóżek - worek.

co do kosmetyków - mnie uczula johnson - więc na małym nie próbowałam, od poczatku uzywałam nivea baby (tylko mydełko i oliwka, i chysteczki) chociaż też słyszałam niepochlebne info.

babmino mi się osobiście nie podoba - ot tak  :laugh:

podpytam kuzyna - o ile wiem to pofatygował się osobiście do zwykłej hurtowni we własnym miejscu zamieszkania i tam znalazł! firmy nie pamiętał - kosz nazwał zwykłym - hurtownia chyba nazywała się "Akpol"

mamaoli pisze:
Ja od początku używałam oliwki Johnsona i nic Oli nie było, choć się nasłuchałam że nikt nie poleca.
Ja nie polecam oliwki bambino bo wszystkie ubranka które mają z nią styczność brzydko żółkną

A moja Darię uczuliły produkty J&J. Wyglądała jak mała Indianka! Po Bambino wszystko się uspokoiło. Widocznie trzeba wszystkiego wypróbować.

dzisiaj pojechaliśmy z mężykiem do Świata Dziecka fajne rzeczy i oprócz wózków o astralnych cenach reszta niedroga
tj śpiozki kaftaniki body są cudne z bawełny , frotte itd są ładne kolorowe mięciutkie i tanie, łóżeczka fajowe pościele też i ochraniacze bombowe

czy materaz 10 cm piankowo kokosowy dobry jest czy jakieś inne powinny być?????????

co do kosmetyków to wezmę wszystko z mojej apteki pewnie bambino i penaten bardzo dużo tego schodzi i ludzie zadowoleni

reklama
Do góry