reklama
A
azik
Gość
w obydwóch wydaje mi sie dół za jasny (błekit) - pamięyaj że podobnie wyglada specerówka.
chociaż ten 35 ładny
, ja zdajsie mam 34
radziłabym wybierać pomiędzy 30, 34 ,36, 20
chociaż ten 35 ładny
radziłabym wybierać pomiędzy 30, 34 ,36, 20
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Dzięki Azik, ale mojemu mężowi się nie podobają takie ciemne, chociaż uważa, że są bardzo praktyczne 
Ja myślę poważnie nad 35, ten 20 też śliczny, ale budka jasna...
Ja myślę poważnie nad 35, ten 20 też śliczny, ale budka jasna...
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Fiona, zamówiłam pościel w owieczki + prześcieradło niebieskie + ceratka i nie policzyli mi za wysyłkę, za wszytsko 70PLN. 
A
azik
Gość
budka może być jasna - to najmniej się brudzi 
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
brusia pisze:Dziewczyny, dzięki za miłe przyjęcie. Nie myślcie sobie, że nie czytałam tego wątku w poszukiwaniu róznych odpowiedzi na pytania mnie dręczące. Praktycznie, to obserwuję Was od pocżatku mojej ciąży, Mąz mi pwoiedział, że jestem uzależniona, haha. Do tej pory nic nie pisałam, jakoś wolałam czytać. Nie mam doświadczenia, bo to moje pierwsze dziecko, w dodatku troche późne, bo w przewidzianym terminie porodu skończe 31 lat.
a przy okazji , dla mnie bardzo pomocny okazał się link, zamieszczony przez którąs z dziewczyn, o tym, co okazuje sie niepotrzebne, a co "niechcący" niby wpada nam o koszyczka podczas zakupów. Polecam poczytać. Dzięki za szybką reakcję, pozdrawiam![]()
hej! czemu się nie ujawniałaś jak zakładałyśmy wątek "stare pierwiastki"? ;D byłoby nas więcej, a tak Młode Mamy wiodą prym na swoim watku
wiekiem się nie przejmuj, ja w lutym kończę 31lat, a termin mam na 28.03.2006
no osinko ja też mogę wesprzeć stare pierwiastki, bo chwilkę po Tobie tzn. w marcu też kończę 31 latek hlip hlip (kiedy to się stało)??? i będę miała pierwsze dziecko a termin jak już pisałam mam dokładnie ten sam co Ty ;D ;D ;D
reklama
Witaj Brusia, ja też z tych "starszych" (w czerwcu kończę 35 lat), więc jest nas tu trochę. To moje drugie, ale różnica wieku jest bardzo duża (10 lat) 
Sylwia- też mam taki kaftanik i śpiochy z allegro (ten pierwszy zestaw). Może kupujemy u tego samego sprzedawcy
Co do pościeli w żyrafki i owieczki, to są rozbrajające!!!!! Nasze marcowe dzieci będą w żyrafkowo-owieczkowym klubie
.
Sylwia- też mam taki kaftanik i śpiochy z allegro (ten pierwszy zestaw). Może kupujemy u tego samego sprzedawcy
Co do pościeli w żyrafki i owieczki, to są rozbrajające!!!!! Nasze marcowe dzieci będą w żyrafkowo-owieczkowym klubie
Podziel się: