reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
w obydwóch wydaje mi sie dół za jasny (błekit) - pamięyaj że podobnie wyglada specerówka.

chociaż ten 35 ładny ;), ja zdajsie mam 34

radziłabym wybierać pomiędzy 30, 34 ,36, 20

Dzięki Azik, ale mojemu mężowi się nie podobają takie ciemne, chociaż uważa, że są bardzo praktyczne :(

Ja myślę poważnie nad 35, ten 20 też śliczny, ale budka jasna...

brusia pisze:
Dziewczyny, dzięki za miłe przyjęcie:). Nie myślcie sobie, że nie czytałam tego wątku w poszukiwaniu róznych odpowiedzi na pytania mnie dręczące. Praktycznie, to obserwuję Was od pocżatku mojej ciąży, Mąz mi pwoiedział, że jestem uzależniona, haha. Do tej pory nic nie pisałam, jakoś wolałam czytać. Nie mam doświadczenia, bo to moje pierwsze dziecko, w dodatku troche późne, bo w przewidzianym terminie porodu skończe 31 lat.
a przy okazji , dla mnie bardzo pomocny okazał się link, zamieszczony przez którąs z dziewczyn, o tym, co okazuje sie niepotrzebne, a co "niechcący" niby wpada nam o koszyczka podczas zakupów. Polecam poczytać. Dzięki za szybką reakcję, pozdrawiam :)

hej! czemu się nie ujawniałaś jak zakładałyśmy wątek "stare pierwiastki"? ;D byłoby nas więcej, a tak Młode Mamy wiodą prym na swoim watku ;)
wiekiem się nie przejmuj, ja w lutym kończę 31lat, a termin mam na 28.03.2006 ;) i wcale staro się nie czuję i podobno nie wyglądam ;D ależ jestem skromna, ale muszę dzis sobie humor poprawić ;)

no osinko ja też mogę wesprzeć stare pierwiastki, bo chwilkę po Tobie tzn. w marcu też kończę 31 latek hlip hlip (kiedy to się stało)??? i będę miała pierwsze dziecko a termin jak już pisałam mam dokładnie ten sam co Ty ;D ;D ;D

reklama
Witaj Brusia, ja też z tych "starszych" (w czerwcu kończę 35 lat), więc jest nas tu trochę. To moje drugie, ale różnica wieku jest bardzo duża (10 lat) :)

Sylwia- też mam taki kaftanik i śpiochy z allegro (ten pierwszy zestaw). Może kupujemy u tego samego sprzedawcy :D

Co do pościeli w żyrafki i owieczki, to są rozbrajające!!!!! Nasze marcowe dzieci będą w żyrafkowo-owieczkowym klubie :D.

Do góry