reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WYPRAWKA :)

dla dziewczyn z warszawy zainteresowanych kortiną
na ul, targowej 16 jest sklep z wózkami mają również stronkę www.wozkidzieciece.pl w necie kortina 769 w sklepie na miejscu chyba taniej (ale głowy nie dam), poza tym facet ma serwis na miejscu :) i jest szalenie komunikatywny, kolorek można wybrać wedle uznania (pokazuje próbki i można dowolnie łączyć)

reklama
Kaśka76, , już Cię zaczepiłam przed chwilką na atku o SR, czy czasem nie jesteś z Sosnowca?
Co do pościeli, to zabiłas mi kolejnego ćwieka, bo ja wczoraj zamówiłam i nie wiem jakie?????

fionka pisze:
taaaa starsza o całe parę dni  ;D
zobaczymy jak będzie z tym rodzeniem bo może okażemy się kwietniówkami? ;D ;D ;D

parę dni, ale zawsze ;D
a z tym kwietniem też możliwe - z usg wyszedł mi termin na 7.04.06, wszystko zależy od naszych maluchów ;)

Do producenta roanów nie macie po co dzwonić - odeślą Was do przedstawiciela regionalnego, a ten do różnych sklepów, w których ceny same znacie. Roan nie ma sklepu firmowego u siebie w Częstochowie, ani nigdzie indziej - wiem, bo dzwoniłam ja i mój małżonek.

reklama
Właśnie się przekonałam Ivka :)

W każdym bądź razie te wózki w Warszawie są od 756 do 800zł nawet, a foteliki od 179 do 222zł. Ten sklep internetowy ma najtaniej :)i trzeba w nim zamówić :)

Właśnie zadzwoniłam do Grójca do sklepu i tam są po 650zł :) i mogą mi zamówić mój kolorek :)

Do góry