reklama
ja pościel dzisiaj zamówiłąm antyalergiczną syntetyczną podobno najlepsza ale 40 zł droższa niż inne
jutro odbieram łóżeczko 110 zł , poduszka kołdra 85 zł , materac piankowo-kokosowy 85 zł,
rożek 30 zł, komplet pościeli z ochraniaczem 40 zł - 2 kompelty przyśle mi mama bo w Grudziadzu kosztuje 30 zł
jutro odbieram łóżeczko 110 zł , poduszka kołdra 85 zł , materac piankowo-kokosowy 85 zł,
rożek 30 zł, komplet pościeli z ochraniaczem 40 zł - 2 kompelty przyśle mi mama bo w Grudziadzu kosztuje 30 zł
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
fionka pisze:osinko to nasze bobasy idą łeb w łeb bo u mnie z 4d też wyszesł 07.04 ale lekarz mówi że im dłużej tym wyliczenia mniej dokładne więc nastawiam się na 28 03 :laugh:
ale fajnie! to jesteśmy we trzy z tym samym terminem!
ciekawi mnie strasznie ten 28.03, zobaczymy co będzie!
A
azik
Gość
kupiłam dziś wkomisie taki śliczny kombinezonek - śpiworek dla dzidzi - niebiesciutki z welurku z ociepleniem - w sam raz na ostanie zimowe mieisące i kawałek wiosny (28zł)
uwielbiam komisy - a wtym moim sa cuda, tylko musze się powstrzymywać, bo musze kupić tylko łóżeczko - kołyskę i fotelik roana, i musze sprzedać mój fotelik maxi cosi....
uwielbiam komisy - a wtym moim sa cuda, tylko musze się powstrzymywać, bo musze kupić tylko łóżeczko - kołyskę i fotelik roana, i musze sprzedać mój fotelik maxi cosi....
Ja właśnie zamówiłam na www.dla-dzieci.pl komplet pościeli i wypełnienie
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Agao, no to super, szkoda, ze zdjęć nie możesz nam zrobić 
koga
Mama Maksa i Julka
agao pisze:hurrrrrra odebraliśmy wózek chicco tech duo 4wd za 900 zł i jestem happy podoba mi się
a jak on wygląda? - może jakiś link :
reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Catherinka my mamy taki jak już wcześniej pisałam - dostaliśmy od bratowej. Mój bratanej w nim jeździł i dla mnie rewelacja. Lubię takie masywne wózki, bo czuję co prowadzęcatherinka pisze:A co myślicie lub wiecei o takim?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76303025
Cena jest ciekawsza niż np. Bebe confort, Peg Perego, Chicco itp.
Podziel się: