reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
bawełniane ciuszki są cieńkie - więc przy ciałku bawełna (śpichy, pajac, doby, kaftanik) ale na wierzch trezba już coś cieplejszego (z naturalnych - wełna owcza, z nienaturalnych: welur, polar, itp)

tego się nie da uniknąc - tak mi się wydaje...

A ja mam aparat,więc korzystam :D To bluza dla Gaji:

A to komplecik z Wójcika:

To żółte body od Teściowej:

A to butki i skarpetki:

A tutaj mamy fragment okrycia kąpielowego, ktore wprost uwielbiam :D

I ostanie już - różowe bodziaczki :D

kaśka76 pisze:
Pytia: w Bielsku gdzieś? bo mi się widzą i fajny byłby komplet na wyjście ze szpitala - taki inny.
W Cieszynie, przy ulicy Stawowej jest taki nieduży sklepik "ONO". W Bielsku pewnie też można dostać, ale nie wiem, gdzie.

Nie wiem, czy się nie powtórzę, ale długo mnie nie było, a chyba nie przebrnę przez te wszystkie strony wątku... Czy kupujecie dla dzidziusia kombinezonik, taki, w którym mógłby podróżować w foteliku? Ja się tak waham. Mam fusak, do wózka idealny, ale do fotelika się nie zmieści. Przełom lutego i marca może być jeszcze mroźny, więc zastanawiam się, jak ubrac maluszka, kiedy jedzie się gdzieś i nie zabiera wózka.

co do BELLVITU - piekielnie się mechacą i wyglądają potem ohydnie.

Pytia: ja dotsałam w spadku taki polarkowy kombinezonik-worek z dziurką na pasy.

Święta racja, azik. Powinny być obowiązkowe i darmowe, niestety u nas nie działa ani jedno ani drugie. Chociaż już i tak jest postęp, bo do porodu rodzinnego wymagają ukończenia szkoły rodzenia.

pytia w większości warszawskich szpitali nie wymagają ukończenia SR ale rzeczywiście uważam że każda młoda mama powinna mieć możliwość ukończenia dobrej szkoły rodzenia i wkurzające jest że często przeszkodą jest opłata jaką trzeba uiścić ( w w-wie ok. 400-500)

Znajomi mają bardzo fajny fotelik Bebe Comfort, ale też był drogi (ponad 400zł). Ja nie mam zamiaru tyle kasy wydawać, tym bardziej, że z tego pierwszego fotelika dziecko bardzo szybko wyrośnie. Na razie szukam wśród znajomych, czy ktoś nie ma do sprzedania starszego.
Azik, tak z ciekawości: czemu chcesz sprzedać ten fotelik, który masz, a kupić inny?

reklama
Do góry