reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

kol32zoom1hr.jpg

kol33zoom5sf.jpg

poradzcie ktory mi sie bardziej podoba ten z niebieskim a grzesiowi ten drugi
a przez to sama juz nie wiem ::) ::) ::)

reklama
Aniam pisze:
Rzeczy dla dzidzi w zadnym plynie sie nie plucze. Po praniu tylko dwa razy trzeba wyplukac w samej wodzie. Nawet na tych proszkach tak pisza.
Ja mam lovelle, i taka w proszku i taka w plynie, ale jeszcze jej nie przetestowalam. Na razie jestem na etapie prania firanek w calym mieszkaniu. Jak juz wszedzie bedzie posprzatane to wezme sie za rzeczy dzidziusiowe.

No to dobrze wiedzieć, tak myślałam, ale nie byłam pewna :)
I u mnie podobnie - w środę mieszkanko powinno byc już wypięknione :) Wtedy zabiorę sie za garderobę maleństwa :)

KingaP pisze:
a ja wysłałam wczoraj Rafała po ten kocyk do tesco i nie było... buuuu :(

Mówisz może o kocyku polarowym? Bo ja tez kupiłam w Tesco, taki słodki z kaczuszką :)

Catherinka ja tez go chcialam a w koncu wzielam jasny z misiem a nastepnego dnia pojechalam po ten z kaczucha a wrocilam z niebieskim z misiem z balonikami,bo byly tylko 2 sztuki. Druga sztuke zlapala moja mama. Teraz siedze i mysle czy znow nie jechac po kaczuszki. Podobal mi sie bo jest zolty. Tylko juz chyba sily nie mam zeby latac po sklepie. Calkiem niezly ten polar.

W sumie oba ladne, ale mi się chyba bardziej podoba ten drugi kolorek :)

ANIK78 pisze:
Kasiulka, mi też podoba się ten niebieski :), widzę, że ma pompowane koła, bo ten niżej ma chyba piankowe. :)

Anik, jakaś Ty spostrzegawcza :) Ja bym tego ze zdjęcia nie rozpoznala :)

reklama
Nio, żółty fajniutki :) W ogóle to moje maleństwo będzie chyba najbardziej żółtym dzidziusiem :)

A do kaczuszek ma sentyment mój mąż :) Więc jak tylko coś z kaczuszką zobaczy od razu przynosi rozanielony :) I jak zobaczył ten kocyk, który nie dość, że był żółty to jescze z kaczuszką... to nie było mowy, żeby w ogóle popatrzeć na inne ;D

Do góry