reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama

Kasianka, "Świat dziecka" jest na os.Zgody 7 (w Nowej Hucie) - w piątek będzie dokładnie wiadomo od kiedy jest promocja Marity.

Dyzia
, gondola jest naprawdę duża, z tego co oglądałam i czytałam na temat Marity, to tylko takie opinie słyszałam. Wózek jest śliczny, fajnie się buja - nie jest twardy. Naprawdę mogę tylko polecić - co prawda praktyka prawdę powie, ale jak na razie, to jestem za nim! ;D Najlepiej jak byś sobie go sama obejrzała. Na stronie głownej producenta www.roan.pl jest odnośnik "zapytanie" i możesz poprzez niego zapytać gdzie najbliżej Ciebie jest sklep, w ktorym swoje wózki sprzedają.

A do nas przyszła w końcu gondolka do Quinnego - więc wózek w końcu skompletowany! :)
Bardzo polecam ten wózeczek - mam wersję 3-kołową z obrotowym przednim kołem - jest niesamowicie zwrotny i ma duże koła więc pokonuje łatwo przeszkody. Można nim zawracać w miejscu i skręcać jedną ręką, jest lekki i mały po złożeniu.
Tatusiowi przypadł bardzo do gustu, mam nadzieję że Maksiu też go polubi :laugh:

kasiula matula pisze:
zastanawiam sie cvzy we wrocławiu jest ten sklep
duzo o nim piszecie moze tam wybralibysmy sie po wozek

Z tego co wiem, to jest to sieć ogólnopolska. Ale wiesz co, w piątek będę w sklepie, to zapytam ich czy i jeśli tak - gdzie we Wrocławiu mają sklep. :-)

A my dziś powiększyliśmy "wyprawkę"... Kupiliśmy cyfrówkę... :D Szkoda tylko, że takie zabawki są takie drogie - no ale pcieszam się myślą, że to jest inwestycja na dłużej. W sumie ja do niedawna robiłam fotki aparatem z komunii ;D

kasiula matula jeśli interesuje cię Roan Marita to ja własnie dzisiaj pisałam w sprawie tej promocji do producenta i powiedzieli mi ze ta promocja będzie w drugiej połowie marca / pierwszej połowie kwietnia w sklepach sieci PSD ( we Wrocławiu MD+, ul. Tęczowa 83, tel. (71) 343 16 10 ) ale pierwsze wózki w promocyjnych cenach juz zostały wysłane do sklepów :)

Catherinka i jak, Maritka juz kupiona ?

A wiecie co, przy okazji zapytałam o szerokosc siedziska w spacerówce, i jest większe niz sie spodziewałam, 35cm :) Coraz bardziej sie przekonuje :) No i ta Marite można kupić w rozsadnej cenie blisko mnie, co w razie tfu tfu reklamacji ułatwia znacznie sprawe :) A Traxxa Marlina kupowalibyśmy przez internet :)

reklama
Dyzia, w Krakowie jeszcze mają tych w promocyjnych cenach, jutro będą wiedzieć, kiedy - więc jutro na bank tam będę :D Ale intensywanie zastanawiam się nad kolorem :-) Pozytywnie się zaskoczyłam tym, że nawet fajne wzorki będą w tej promocji, bo już myślałam, że dadzą jakieś dramatyczne :-)

Kasiula, no to już wiesz, gdzie możesz nabyć Maritkę we Wrocławiu :-)

Do góry