reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Kinga, ja kiedyś widziałam w Geant, to było w lutym, ale sprawdzić zawsze można :)
Ale pamiętam, że Osinka zamawiała przez internet i chyba w dobrej cenie.

kinga ja wlasnie w tygodniu kupilam ten proszek w polo markecie-ro jest dosc rozpowszechniona siec tak jak biedronka wiec powinien byc i w twoim miescie
byl w promocji i za 1,5kg zaplacilam 6,59gr-wiec jakby u malucha sie nie sprawdzil to go do swoich iuchow wykorzystam

wydaje mi sie ze widzialam go w Rossmanie i w Selgrosie
no i w Piotrze i Pawle ale to chyba poznańska sieć

KingaP pisze:
pamiętacie, kiedyś rozmawiałyśmy o proszku Dzidziuś. Chcę go kupić, tylko gdzie go szukać? w jakich sklepach? Wczoraj byliśmy w Tesco i tam nie było.

help!!! :)

Kinga, ja kupiłam ten proszek w firmie wysyłkowej, bo nigdzie nie mogłam go dostać - w/g mnie to najlepszy proszek, dodam, że przetestowałam WSZYSTKIE proszki dostępne na rynku ;D
dzidziuś pachnie rewelacyjnie, dopiera wszystkie nieczystości, jest ekstra ;D, a przy tym tani

wejdź na www.goldmax.pl - można zamawiać za pobraniem /paczka była na drugi dzień/ albo mozna wpłacić na konto - ja tam już teraz robię non stop zakupy, wpłacam na konto, bo wtedy jest tańsza wysyłka, firma bardzo solidna, nie mogę narzekać, zawsze dodają jakieś gratisy ;)

sylwia532 pisze:
kinga ja wlasnie w tygodniu kupilam ten proszek w polo markecie-ro jest dosc rozpowszechniona siec tak jak biedronka wiec powinien byc i w twoim miescie

szczecin to wiocha, nie ma tego sklepu, za to powstaje trzecia Castorama!!! :)

dzieki, posprawdzam w geancie, rossmanie, a jeśli nie bedzie, to wysyłkowo - choć ja nie jestem prekonana do tego typu zakupów ::)

KingaP pisze:
pamiętacie, kiedyś rozmawiałyśmy o proszku Dzidziuś. Chcę go kupić, tylko gdzie go szukać? w jakich sklepach? Wczoraj byliśmy w Tesco i tam nie było.

help!!! :)

w biedronce widziałam na 26.kwietnia i na santockiej albo w lidlu na witkiewicza

jak bedsziesz koło mnie to wpadnij z Karolą :)

reklama
Kupiłam Jasiowi dwie pary spodni-ogrodczek, jedne z miękkiego sztruksu, drugie z jakiegoś innego materiału. Wygląda w nich szałowo, nie jak niemowlak, tylko jak malutki chłoptaś ;D I są praktycze, bo rozpinane w kroku.

Do góry