reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WYPRAWKA :)

mamaoli pisze:
Maks ma odpiętą już oslone na nóżki jeżdzi zapięty pasami i z podniesionym trochę oparciem, żeby mógł świat oglądać :)
niestety jak jest na leżąco, rozpięty i macha nóżkami to przeszkadza mu plastikowa poręcz, której nie można zdjąc (tylko się odpina z jednej strony) ten wózek mam pożyczony i myślę że niedługo go oddam i kupię jakąś praktyczniejszą spacerówkę

a daloby rade prosic o jakas fotke?? bo moze tez zaczelabym tak wozic malego (pasy i bez oslonki) ::)

reklama
magdalenaB pisze:
mamaoli pisze:
Maks ma odpiętą już oslone na nóżki jeżdzi zapięty pasami i z podniesionym trochę oparciem, żeby mógł świat oglądać :)
niestety jak jest na leżąco, rozpięty i macha nóżkami to przeszkadza mu plastikowa poręcz, której nie można zdjąc (tylko się odpina z jednej strony) ten wózek mam pożyczony i myślę że niedługo go oddam i kupię jakąś praktyczniejszą spacerówkę

a daloby rade prosic o jakas fotke?? bo moze tez zaczelabym tak wozic malego (pasy i bez oslonki)  ::)

Prosze bradzo . Juz wklejem na fotkowy watek:)

myślę o zakupie takiej spacerówki:

16b12ll.jpg

wypatrzyłam wczoraj na allegro
jest przeznaczona dla dzieci od 6 miesiąca do 3 lat
no i cena na moją kieszeń 255zł
jak Wam sie podoba

fajna fajna ;)

ja troche zaluje ze mam taki wozek jaki mam- cholernie ciezki i malo zwrotny. moze jak bedzie mozna to spaceroweczke z jakiegos lekkiego materialu kupie.... ::)

bo te wozki wielkofunkcyjne to sa klamoty
a czytalam przed zakupem wozka ze nie warto takiego kupowac-ale co tam uparlam sie ze taki najbardxiej praktyczny
dobrze ze mieszkam na parterze

reklama
ja swój wielofunkcyjny wstawiam do komisu i kupujemy lekką spacerówkę peg peregro
jak będę miała drugie dziecko to napewno nie kupię "klamota" ::) tylko samą gondolkę

Do góry