reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

a ja nie mam tyle cierpliwosci ;)

mieszkam na 2 pietrze a ten wozek jest za ciezki zebym go sama zniosla i musialam zawsze czekac na kogos :(

jak bede miec cos lzejszego to sama bede decydowac kiedy wyjsc ::)

reklama
KingaP pisze:
fionka pisze:
KingaP pisze:
Wy przy nastepnych wózkach dostaniecie rabat za wierność firmie :)

My jesteśmy baaaaaaardzo zadowoleni z graco. dzis Karola pierwszy raz jechała przypięta pasami.

Wczoraj chciała się podnosic do siedzenia.

Kinga a jaki typ graco masz?

fionka Quatro Tuor deluxe :)

dzięki za info

ja tez w zyciu nie kupie wielofunkcyjnego wozka
kasiula ja jeszcze nie probowalam przelozyc raczki-jak mi bedzie takie cyrki robic ten klamot to sie wkur.................

mezowi nic nie mowie bo powie ze wymyslam ze cos tam-a on prawie sie nie najezdzil nie kierowal bo wyjechal-moze tam go naciagne na jaka spacerowke

a tak w ogole to wasze maluszki na pollezaco jedza?-moj tak nie lubi nawet jak daje mu syrop i klade go wyzej na poduszce to sie zsuwa-lubi na lezaco-a we wozku to musi girka konca gondoli dotykac bo inaczej nie usnie-co go posune do tylu to zjezdza ::) zeby dotykac 8)

dziewczyny same chcialysmy takie wozki jakimi teraz jezdzimy :laugh: a ze okazuje sie ze nie sa taki jak nam sie wydawalo...
ja mam Mikrusa Alu Sprint i tez tak do konca nie jestem z niego zadowolona, no dobra-gondolka jest ok ale spacerowka..taka sobie a poza tym jest ciezki :p wiec zostaja mi tylko dwa wyjscia: albo jezdze nim dalej :( albo intensywnie namawiam meza na kupno jakiegos nowego ;D

ja doszłam do wniosku, że w spacerówce Piotrek to taki maluśki się wydaje i ...... wróciłam do fotelika. teraz to bynajmniej chłopa wielkiego widzę w foteliku a nie jakieś tam chucherko. ;D

kaska ja tez wlasnie jak wyciaglam gondole to maly sie gubil i na malego wygladal-wlozylam z powrotem(ma jeszcze sporo miejsca

Ja jestem zadowolona jak już pisałam ze swojego "klamota" - ale zabawne jest, że dziś nadaliśmy paczkę do miejsca, do którego jedziemy z ... wózkiem właśnie ;D Bo my, bagaże, wózek, fotelik i moja siostra by się do naszego Swifta nie zmieściły....

reklama
Pewnie ze bylo warto
ja szukam jakichs zagranicznych bo musze jakos wyrko mlodego przeslac................nie nawidze takich rzeczy zalatwiac :mad:

Do góry