reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

u nas z listonoszem tak samo... to chyba te upaly i robic sie nie chce :mad: ostatnio moj tata czekal na polise ubezp. i bylo to bardzo dla niego wazne a listonosz zostawil awizo!!! i trzeba bylo leciec dopiero nastepnego dnia na poczte, a otwieral domofon dupkowi- to wiedzial ze ktos w domu jest- ale na 2 pietro to dupki sie nie chcialo juz pakowac :mad: ::)

lubie jeszcze te listy "priorytet" idzie 7 dni a normalny 3. a mialo byc krocej.. :laugh:

azik: mam nadzieje ze odzyskacie wozek!!

reklama
ja dzis w dewocjonaliach widzialam album na pierwsze 5 lat maluszka, kingus to takie cos?? moge poprosic zdjecia jesli to nie problem ??? ten co ja widzialam chyba 30 zl.

magdalenaB pisze:
ja dzis w dewocjonaliach widzialam album na pierwsze 5 lat maluszka, kingus to takie cos?? moge poprosic zdjecia jesli to nie problem ??? ten co ja widzialam chyba 30 zl.

ten ze zdjęciami dzieci jest z edycji św.Jacka więc może to być to. Ja mam na pierwsze 5 lat

reklama
Do góry