reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

jeszcze jedno zdjecie:);-) ;-)

Załączniki

• krzeselko3.jpg
    krzeselko3.jpg
    83,3 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Tereska swietne to krzeselko tylko szkoda ze u nas w U.K nie widzialam takich plastikowych sa tylko takie wysokie bardzo:eek:no i malo dalas za to krzeselko rewelacja!
Ja jak nie znajde podobnego do twojego;-) to kupie to ktore widac nizej.

Maggusia ....poszukaj w internecie bo to dosc znana firma .....
normalnie to moje krzesełko kosztuje okolo 110$.....tylko ze ja kupiłam ostatnie juz i nie mieli na niego pudełka i sprzedali mi go za 50 $.....cena mnie skusiła:):)...ale jest rewelacyjne:tak:
To twoje tez fajne;-)
a tak wogole to i tak sa duzo tańsze niz w polsce......:szok:
Maggusia tesknie za domem..... ale jak sobie pomysle co moge tutaj kupic Patrickowi (zabawki ,ubranka itp)........;-) to w Polsce ani na 1/3 takich rzeczy bym sobie nie pozwoliła.

Tereska wlasnie ja tez jestem zdecydowanana to pierwsze od poczatku wogole to bylam zobaczyc w sklepie to na zdjeciu numer 1 i to na zdjeciu numer 2 to powiem ci ze to pierwsze zrobilo wrazenie tylko ze wszystkie tu widzialam wyoski krzeselka:eek:
A tobie chodzi o ta mate o oparcietak:confused:bo wlasnie ono jest cale wykonane z tego ta mata nie jest zawieszona:tak:
Wiesz mi tez sie teskni ale w sumie z takich samych powodow tu jestem jak opisalas.
Wogole to podziwiam ludzi ktorzy sami sie utrzymuja bez pomocy nikogo(np rodzicow) w pl i jeszcze maja gromadke dzieci i potrafia im zapewnic byt
Lecz powiem ci ze np tu nie mamy rodzicow a nawet nikt nam tutaj nie pomaga w dodatku obcy kraj zdani na siebie tylko
:happy:

reklama
Do góry