reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Tereska fajne to krzeselko bo pozniej mozesz zrobic z niego stoliczek i malenstwo bedzie np rysowac dla was obrazki swietna sprawa!

Fionka prosimy o fotki.

Maggusia pisze:
Tereska fajne to krzeselko bo pozniej mozesz zrobic z niego stoliczek i malenstwo bedzie np rysowac dla was obrazki swietna sprawa!
Maggusia...ja je bardzo lubie bo teraz uzywam tylko to krzeselko (male bez podstawy czyli stolika ).....jest bardzo wygodne i malo miejsca zajmuje a jak bede chciala wyzsze to polacze z cala reszta ...no i faktycznie mozna je pozniej wykorzystac jak maly podrosnie:):)

My tez za niedlugo musimy zaopatrzec sie w krzeselko do jedzenia ale jak narazie mam jeszcze czas bo maly sam nie siada tylko jak jezdzi w spacerowce to podnosi sie do siadania chwytajac raczkami za rureczki wiec jak narazie karmie w lezaczku tylko pozniej caly jest umorusany bo Brian tupie nozka ciagle w niego i lezaczek sie buja w te i wewte.
W sumie juz upatrzylam sobie krzeselko ale jeszcze nie jestem do konca zdecydowana chcialam zalaczyc zdjecie ale dlaczego nie da sie w zalacznikach???????????
ok wiec wysylam linka do strony internetowej co myslicie o takim krzeselku?
http://www.mothercare.com/invt/ly1547&bklist=icat,4,shop,shohighchairs,highighchairs

azik to podobnie jak OLa, tyle że warzy troche mniej ;) jakieś 13 kilo
też ma zwykłe drewniane krzesełko, "przedpotopowe" nikt nie wie po kim ;D
Michał mi je elegancko pomalował i jestem zadowolona, teraz posłuży Maksiowi
ale to dopiero jak badzie pewnie siedział :)

azik pisze:
wiecie, ja mam przy Piotrku i teraz tekir kupię LBartkowi...

takie zwykłe drewniane i tanie !!!

np takie
http://www.allegro.pl/item122862090_drewniane_krzeselko_do_karmienia_najtaniej_.html

od 7 miesiąva do tej pory Piotrek go używa i nadal się mieści mimo swoich 17 kg :)
super
azik baardzo fajne to krzeselko.....i tez z tego co widze potem rozklada sie na stolik i krzeselko.....mi szczerze mowiac tez bardziej sie podobalo krzeselko (stolik i rkrzeselko w jednym) z drewna no ale bylo duzo drozdze od tego co kupilam

ja tez od poczatku bylam za takim krzeselkiem jest o wiele tansze ale dodatkowo sluzy dluzej ja na pewno sie w takie zaopatrze ale juz w londynie

reklama
Kasiula Matula zobacz sobie tego linka co wyslalam wyzej z krzeselkiem to najpopularniejszy sklep w Anglii ;) nazywa sie Mothercare i jeszcze jeden jest Mamas&Papas oraz Adams i tani Primark.
P.S. ten link wyslalam do sklepu Mothercare.

Do góry