reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

fionka: ja też nie cierpie pokulkowanych ubrań i wynalazłam na rynku golarkę, która można kulki usunąć :)

Sama tez nosze rajstopy z Woli, jestem bardzo zadowolona :)

reklama
Kinga, i ja mam tą golarkę do ubrań! :) Fajna też ze względu na cenę, chyba 15 zł daliśmy :)

A co do WOLI, to ja zawsze jak szukam skarpetek dla siebie to szukam własnie Woli i potwierdzam dobrą jakość i trwałość.

ja tez dostałam kiedys taka golarke ale po pierwszym razie zaczelo odkrecac sie to ostrze i tak sie odchylało ze nic nie łapało
musze popatrzec na ta firme u nas ja o niej nie slyszalam

kupiłam dziś świetne rjtuzy dla Maksa! z Gatty, dałam 9.80
ciemnoniebieskie z samochodzikami dwoma po boku na dole
po jednym na stópce i samochodzik na pupci :)
strasznie mi sie podobaja :)

reklama
Do góry