reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

Moi znajomi mają krzesełko z tych drewnianych Drewexu Chyba Adaś. Ma ono regulowany blat. Chwalą sobie :)

Asioczku, a czy w BabyOno wysokość krzesełka jest regulowana?

reklama
KingaP pisze:
Moi znajomi mają krzesełko z tych drewnianych Drewexu Chyba Adaś. Ma ono regulowany blat. Chwalą sobie :)

Asioczku, a czy w BabyOno wysokość krzesełka jest regulowana?

Kinga wysokosc jest w krzeselku regulowana ma 6 stopni regulacji. U nas to byl najistotniejszy argument za tym krzeselkiem bo stol w duzym pokoju jest bardzo niski. tu masz dokladniejszy opis:

http://www.allegro.pl/item122937713_maxi_cosi_tobi_graphite_grey_pokr_lub_bubble_wys0_.html

Co do rajstopek- ja do dzis jestem bardzo wrazliwa i nie moge nosic rajstop bo bym sie do krwii zadrapala ;). Dlatego wybierajac dla Oli rajstopki kierowalam sie tym aby nie gryzly. I te grube rajstopki z Woli sa super (ale nie te cienkie, poakowane w folii, bo one akurat gryza). Mam juz 3 pary (rozmiar do 74 ). Sa bardzo wygodne, cieple, ma w nich pelnie ruchu, a do tego latwo sie je zaklada i zdejmuje :)Polecam.
Ja kupuje w Auchan.
Tylko uwaga- Wola ma dwa rodzaje tych rajstop: jednokolorowe, z szersza czescia na pupe (akurat dla mojej Oli, bo ona ma duza pupe ;) ) i takie z wzorkami na nogach, z duza wezsza czescia na pupe.

masze wlasnie przyszlo :)

ja jestem zadowolona, bartek wydaje sie tez ::) choc musi sie [przyzwyczaic bo jest niec wyzej niz do tej pory i to troche szok :p ;)

zdjecia na zdjeciowym :)

kupiłam rajstopki!!!!  i zupełnie nie mając o tym pojęcia firm które polecacie czyli gatta i wola, fajne , śliczniutkie, mięciutkie i ładnie się rozciągają, a p[ani w sklepie zapewniała ,że się nie "kulkują" szybko, mam nadzieję że to prawda, bo ja wprost nie znoszę pokulkowanych ubrań ::) ;D (taki mały pierdzielec mam na tym punkcie)

oglądałam dzisiaj też znowu kurtki i kombinezony......no poprostu ŻENADA, jeśli w sklepach dalej będą takie "śliczności" , to mój Maciek albo przesiedzi zimę w domu albo go w kołdrę będę owijać ::)

aha krzesełko rewelacja, dzięki za podpowiedz Asioczku :laugh:

My też musimy się rozejrzeć za rajstopkami, bo Jaś ostatnio taki ruchliwy, że spodnie wszystkie mu się podciągają i łydki na górze. A tu coraz zimniej. Dobrze, że podpowiedziałyście, jakich firm szukać, bo nie miałabym pojęcia :laugh:

też myślę o rajstopkach, choc to takie niemęskie  ;D - będę wiedziała czego szukać;

my kombinezon już mamy - mały dostał w prezecie od siostry Piotrka, rozmiar teoretycznie 74, ale praktycznie to  chyba 90  ;D; fajowy - podszyty polarkiem, z odczepianymi butkami

Ja jak powiedziałam Tomkowi że trzeba dzidziorowi rajstopy kupić to sie na mnie wydarł że chce z Kamila babe zrobić. ;) Faceci w rajtuzach będą ;)

reklama
ivka bardzo fajny ten kombinezon :)
ja mam już dwa jeden cieńszy a drugi cieplejszy z odpinanymi butkami
no i jeszcze Maksiu po kuzynie, starszym o 8 miesiecy bedzie miał kurteczkę fajną :)

Do góry