reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
faktycznie ubranka Mothercare są dobrej jakości tylko drogie są okrutnie :mad: - mi się udało kupić kilka ich rzeczy na allegro za rozsądne pieniądze ;D (czyt. 10- 15 zl a nie 100);
całe szczęście Krzymek dostaje też duzo ubrań od siostry Piotrka z Norwegii i od znajomych - uff...

Racja dziewczyny Mothercare swietny sklep uwielbiam tam chodzic a jakosc ciuszkow naprawde dobra na dodatek jak idziesz tam z Maluszkiem moze pobawic sie kazda zabawka i moze polezec w roznych lozeczkach z zabawkami a kazda mama na spokojnie moze powybierac co malenstwu sie podoba.
Teraz to i ja chyba bede na allegro sprzedawac te ciuszki bo mam ich zatrzesienie hehe ::) ale nie w duzych cenach choc naprawde sa one drogie to oplaca sie je kupic.

kurcze dziewczyny bylam w 100%przekonana do drewnianego fotelika a ostatnio na tvn style opowiadali o wadach i zaletach wszystkich fotelikow i tez drewniany niestety ma wiecej wad:-(

no zobaczymy jak juz bede kupowala to na miejscu (taj jak wozek wybieralam az do zamkniecia sklepu a i tak lipny wybralismy) sie zastanowie jeszcze bo teraz jestem totalnie zamroczona

Ja miałam dla Jasia drewniany fotelik i według mnie ma on kilka wad: trzeba je dzwigac (nieraz z dzieckiem), niie ma pasów (nie można dziecka zostawic nawet na chwile), nie ma regulowanego oparcia, z blatu wszystko spada. Zalety to takie że jest tani i później dziecko ma stolik i krzesełko Teraz dla Mai kupiliśmy chicco poprostu bajka: ma kółka (nie trzeba dzwigac), blat jest duży i raczej nic nie spadnie, są pasy (można na chwile zostawic dziecko samo) tylko kosztuje 650zł.

Ja miałam dla Jasia drewniany fotelik i według mnie ma on kilka wad: trzeba je dzwigac (nieraz z dzieckiem), niie ma pasów (nie można dziecka zostawic nawet na chwile), nie ma regulowanego oparcia, z blatu wszystko spada. Zalety to takie że jest tani i później dziecko ma stolik i krzesełko Teraz dla Mai kupiliśmy chicco poprostu bajka: ma kółka (nie trzeba dzwigac), blat jest duży i raczej nic nie spadnie, są pasy (można na chwile zostawic dziecko samo) tylko kosztuje 650zł.
Kasia ja mam krzeselko plastikowe i tez mozna go pozniej przeksztalcic na stolik i krzeselko ..................
dawniej sie tez zastanawialam nad krzeselkiem drewniane czy plastikowe(o ile mozna je tak nazwac:))....i szczerze mowiac bylam bardziej za drewnianym....ale trafilo mi sie na promocji plastikowe (2w jednym )i jestem bardzo zadowolona:tak: ;-)

Kasiula- ja też zdecyduje się na plastikowy uważam że ma więcej zalet niż drewniany. Ok więcej kosztuje , ale tm chyba nie warto oszczędzać.:-) :-)

Ja ogladalam drewniane krzeselka oczywiscie bardzo podoba mi sie to ze maja stolik itp ale moim zdaniem nie sa az tak bezpieczne i wygodne nie maja pasow i regulacji w oparciu.Dlatego stwierdzilam ze kupie zwykle plastikowe a kiedys tam jak synek bedzie malowal kupie mu caly zestaw stoliczek i krzeselko:happy:

reklama
Ja ogladalam drewniane krzeselka oczywiscie bardzo podoba mi sie to ze maja stolik itp ale moim zdaniem nie sa az tak bezpieczne i wygodne nie maja pasow i regulacji w oparciu.Dlatego stwierdzilam ze kupie zwykle plastikowe a kiedys tam jak synek bedzie malowal kupie mu caly zestaw stoliczek i krzeselko:happy:
ja kupilam plastikowe ....z pasami ..z regulacja w oparciu no i tez rozkladaja sie pozniej na stolik i krzeselko.........
..a mi jest nawet teraz wygodniej uzywac tylko krzeselka bez tej podstawy bo łatwiej przestawic kkrzeselko do pokoju czy do kuchni i malo miejsca zajmuje;-)
Amazon.com: Transition High Chair/Table and Chair Marina: Baby

Załączniki

• krzeselko1.jpg
    krzeselko1.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 34
  • krzeselko2.jpg
    krzeselko2.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 37
Do góry