femme fatal
Mama Ninki :)
ALECTA - to co ty tam nabrałaś za te 600zł ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Ja gruszkę kupiłam i przy pierwszym katarze wylądowała w koszu, bo nią to sobie można kozy wyciągać, a nie gęsty katar...
Zaczęłam się zastanawiać, czy właśnie droższych rzeczy nie wziąć na raty... Z mężem muszę pogadać... U mnie to najbardziej laktator, podgrzewacz i materac, bo resztę drobnicy kupuję w aptece doz.pl i odbiorę osobiście...
, ale warto się zastanowić przy tej opcji 0%.

może jakbym musiała z katarem walczyć to też by koszu wylądowała 

brałam ze stronki i mnie tak zamotali
właściwie to nie będę kupować może w szpitalu dostanę ;-) ja kołdrę i prześcieradła poszewki itp w lumpie dorwałam mamy taki jeden w którym pełno tego już wyprane raz jak nówki czeka
jeszcze raz wypiorę wyprasuje i będzie dobrze :-) a z ciuszkami już chyba przesadziłam
teraz będę już brała jak coś będzie naprawdę mega słodkie bo mam całą szafę zawaloną a wszystko na 56
nie wiem jak i kiedy to się stało