reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka :)

reklama
Teraz 2-3 doby. Zależy o której się urodziło i czy nie ma bobas właśnie zoltaczki. My wyszliśmy po 5dobach bo młody miał bilirubine podwyższona i u mnie dla dziecka wszystko było w szpitalu:-) jedynie w weekend było ciężej bo pralnia nie hulala i brakowało ciuszków

jezyk - tak pierwsze, a właściwie pierwszy :)
Ja miałam żółtaczkę po urodzeniu, ale to chyba nie ma wpływu.
Jednak mam stwierdzoną cukrzycę ciążową, także pewnie mnie przetrzymają..

Jenn- 90% dzieci ma żółtaczkę po urodzeniu. Wszystko zależy od stopnia jej nasilenia.
Cukrzyca ciazowa chyba nie ma wpływu na długość pobytu w szpitalu.

Jestem tylko na diecie. Ogólnie bywają wyskoki po śniadaniu najczęściej, ale nigdy nie większe niż 133 i zdarzają się rzadko. Mimo to się boję, bo nie wiem tak naprawdę jakie cukry są już niebezpieczne dla dziecka, kiedy przenikają do niego.. Jak u Ciebie było?

reklama
Nie masz się czym martwić moim zdaniem tylko trzymaj się po prostu diety i pij dużo wody. Mi jakoś w ostaynim miesiącu kazali brać śmiesznie małą dawkę insuliny, ale czasem zdarzało mi się zjeść coś za dużo i cukier był za wysoki.

Do góry