reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka :)

reklama
Powiem tak...nienawidzę igieł i jak usłyszałam, .że będę musiała codziennie sobie wstrzykiwac to mi było słabo na samą myśl. .ale jakoś dalam radę :-) igielka jest cieniutka :-) zresztą jak będziesz przestrzegać fiety, nie tak jak ja to raczej ci to nie grozi :-)

U nas do szpitala chyba swoje ciuszki dla bobasa trzeba miec. Ale ja podpytam. Bo jak sa szpitalne to nie chce by poginely!!! Z kosmetykow na pewno pampersy swoje trzeba miec

Oj nie pamiętam już teraz. .one były za wysokie tylko po tym jak zjadłam coś słodkiego także moim i nie tylko mim zdaniem insulina była zbędna. ..no ale diabetolog wolał dmuchać na zimne

u mnie w szpitalu też ubierają w swoje ubrania. nie warto przynosić własnych (tylko na wyjście), bo faktycznie nie wracają do właściciela.

która ma ochotę napisać co skompletowała już do wyprawki i co jeszcze zamierza ? bo chce zakupy zrobić i nie wiem co i jakie ceny są dobre ... wkleję wam moją listę z allegro byłabym wdzięczna za rady czy drogo/tanio może lepiej w sklepach na promocję się czaić ?

reklama
Femme ja nie kupowałam żadnych zestawów do paznokci, bo mamy takie małe cążki i nimi będziemy obcinać, pieluch flanelowych też nie brałam, bo mam 3 po Nikoli praktycznie nie używane, bo cały czas tetrowych używaliśmy.
W sumie tych flanelowych mogłam w ogóle nie kupować.
No i Johnsons Baby nie cieszy się za dobra opinią.
Lubią uczulać niestety.

Kosmetyki dla dzieci będę kupowac głównie Rossmanowskie, bo mają bardzo dobre składy i sa tanie.

Do góry