reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

<<< Wyprawka >>>

to ja się pochwalę jeszcze łóżeczkiem Majusi :)

_518995_n.jpg

_518996_n.jpg

ładniutkie, nie?  ;D

reklama
to fajnie Melanie :)
a policzki czerwonawe to ja też mam, szczególnie rano albo jak sobie popłaczę to mi się później takie opuchnięte i czarwone robią - przed ciążą tak nie było. A ważę już 75,500 - czyli +18 -tyle dziś mi ukochana waga pokazała :( to też tak na pocieszenie Ci humorku Melanie ;)

ale to tylko do zdjęcia :) dziś pościel się wyprała i czeka na prasowanko.
Ubiorę dopiero przed szpitalem :)
ale słuszne pytanie :)

Edit fajne wyrko dla Majeczki.... Pszczółka Maja na łące pełnej kwiatuszków. :laugh:

Izis faktycznie spora Twoja torba do szpitala. Ja jeszcze się nie pakuję. Dopiero we wrześniu. I już wiem, że będę miała przynajmniej połowę mniej rzeczy niż Ty. ;)

Izis ja bedę miała torbę do szpitala o podobnych gabarytach!!!!!!!

Na dzisiaj miałam zaplanowane prasowanie ..ale wielkie szczęście mnie spotkało bo mi siostra się zaooferowała, że przyjdzie do mnie i mi tą stertę prania wyprasuje ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Słuchajcie kobitki mam do Was jedno pytanko: Czy rożek jest konieczny i jak mocno użyteczny?????
Ja jeszcze nic takiego nie zakupiłam i właściwie nie wiem czy mam to zrobić. Może mi coś doradzicie???

Do góry