reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

<<< Wyprawka >>>

no właśnie ja odziedziczyłam wszystkie malutkie ciuszki :)
mama miała ogroooomnyyy brzuch,
sporo przybrała na wadze, tak jak ja :( ale w jej przypadku poza brzuchem świata nie było widać, poza tym już na wcześniejszych badaniach USG było widać że dzidziuś będzie duży, u mnie jak na razie był tylko tydzień do przodu w 32 tygodniu.
W jej przypadku chyba chodziło przede wszystkim o predyspozycje genetyczne, ona też była prawie 5 kilowym bobasem i do tego mama rodziła ją naturalnymi drogami.. takie były wtedy czasy.

reklama
Tak kiedyś stawiali tylko na porody naturalne moją mamę męczyli z przękręcaniem brata który był ułozony w poprzek ::)
A ja niewiem jaki duzy bedzie Kuba-so prise ;)

moje dzidzi wg usg jest w sam raz, ale u mnie to jeszcze miesiac i moze przyspieszyc
ja biore nawozikowe witaminki (materne), no i na podkarpaciu najwieksze dzieci sie rodza ;D

flo fajne masz te cudeńka
i statysta zając jaki przystojny ;D
piękniie pozuje 8) zawodowiec chyba ::) ;D

ja już wyprałam te moje nowe koszulinki, wyschły na słoneczku i zapokowałam je to torby ;D

a oto skarpeteczki mojego Mikołaja

skarpetki9za.jpg

Melanie - właśnie miałam na myśli taki sklep sieciowy który w każdym pasażu handlowym jest, np. calzedonia czy gorseteria :) sieciowy - czyli sieć sklepów z takim samym asortymentem pod takim samym szyldem w całej Polsce :)
ale jakbyś była taka kochana i przy okazji (!) bo przecież nie specjalnie kupiła mi tą różową w paseczki i przesłała do mnie to by było suuper.
Na allegro nie robię zakupów i jakoś nie chce mi się wczytywać w regulamin, zasady itp. Taki ze mnie komputerowiec, że nigdy nie brałam udziału w żadnej licytacji :-[ Tylko powiedz mi jakie mniej więcej są koszty przesyłki? bo też kompletnie się nie orientuję.
No bo możesz mi zaufać przecież i wiesz, że nie gwizdnę piżamki i więcej się nie pojawię, nie? ;) chociaż czemu nie ;) ;) 8)
Napisz mi jak to logistycznie możemy rozegrać, czy ja najpierw mam przelać Ci pieniążki, na jakie konto, ile, itp itd :)

Gabi słodziutkie te skarpetusie ;D ;D

Flo wyprawka niczego sobie, a taki materacyk pierwszy raz widzę....

Zaraziłyście mnie drogie panie przygotowaniami i właśnie pierze się pościel do łóżeczka, a od wczoraj kombinuję gdzie ustawić łóżeczko, bo miejsca mam troszkę mało.

No i mam zamiar dzisiaj zająć sie torbą do szpitala ;D ;D ;D

Aniulka z jednej strony ci zazdroszczę że jeszcze masz co robić bo ja teraz to siedze i wymyślam tylko coby tu na obiad upichcić ;)
Ale z drugiej strony nie miałam bym chyba siły teraz prac,prasować itd. jakaś się rozlazła zrobiłam :p

reklama
edit pisze:
Melanie - właśnie miałam na myśli taki sklep sieciowy który w każdym pasażu handlowym jest, np. calzedonia czy gorseteria :) sieciowy - czyli sieć sklepów z takim samym asortymentem pod takim samym szyldem w całej Polsce :)
ale jakbyś była taka kochana i przy okazji (!) bo przecież nie specjalnie kupiła mi tą różową w paseczki i przesłała do mnie to by było suuper.
Na allegro nie robię zakupów i jakoś nie chce mi się wczytywać w regulamin, zasady itp. Taki ze mnie komputerowiec, że nigdy nie brałam udziału w żadnej licytacji :-[ Tylko powiedz mi jakie mniej więcej są koszty przesyłki? bo też kompletnie się nie orientuję.
No bo możesz mi zaufać przecież i wiesz, że nie gwizdnę piżamki i więcej się nie pojawię, nie? ;) chociaż czemu nie ;) ;) 8)
Napisz mi jak to logistycznie możemy rozegrać, czy ja najpierw mam przelać Ci pieniążki, na jakie konto, ile, itp itd :)

Ja podjadę ją kupić i z Twoim adresem pojadę na pocztę i zapakuję w:
paczuszkę priorytetową za 6 PLN (wtedy na drugi dzień jest u Ciebie) lub ekonomiczna i wtedy nie wiem kiedy będzie u Ciebie to za 5 PLN
można ja jeszcze wysłać zwykłym listem ekonomicznym za jakieś około 2 pln - nie wiem dokładnie lub zwykłym listem priorytetowym za nie wiem ile ale chyba cos koło 3 pln

koszulka kosztowała albo 26 pln albo 28 pln, nie pamietam, ktróra ile ale wydaje mi się, że 28
rozmiar pewnie taki jak na mnie ;)
po załatwieniu całej transakcji przelejesz mi sianko na konto ;D
masz inteligo?

a numery do siebie mamy, więc jakby co to adres i konto sms-em lub na gg jeśli masz :)

Do góry