reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

<<< Wyprawka >>>

Melanie obiecałam Ci moją koszulinkę więc dotrzymuję słowa, bo Ty też dotrzymałaś ;D ;)

p81403627ox.jpg

A to przy okazji kupiłam sobie na póżniej taką piżamkę bo nie mogłam się oprzeć ;)
p81403636fz.jpg

No i jeszcze kilka ciuszków z mojej wyprawki. To zdjęcie to dzieło mojego synka. I on wybierał co mamy pokazać Paniom z brzuszkami ;D ;D
p81403696wh.jpg

reklama
Świetnie brzmią te naramki, w życiu nie wpadłabym na ich znaczenie. Moja Majka (3,5 l.) na pułapkę mówi przyłapka, ale to chyba jedyny taki przypadek. mam do was pytanie mamuśki, jaki materacyk kupiłyście bo mam dylemat. Przy Majce miałam zwykły piankowy i przyznać muszę że był do d.., zupełnie nie polecam, odbiły się w nim szczebelki, miękki i kiepsko pomaga przy nauce przewracania się na boczek.

a ja mam gryczano - kokosowy. I prawdę mówiąc na temat właśnie takiego nasłuchałam się najwięcej komplementów.

a teraz moje zakupy
łóżeczko z materacem:
im0008374lu.jpg

różne rzeczy w szufladzie:
im0008381lt.jpg

ubranka w szawce:
im0008413ra.jpg

to moja koszula do szpitala:
im0008420jn.jpg

ubranka dla Kuby zaraz po przyjściu na świat:
im0008435uq.jpg

fotelik:
im0008449ay.jpg

i jeszcze ręcznik,becik i dwa kocyki:
im0008456nb.jpg

Izis, że chciało Ci się tak ładnie wszystko poukładac i sfotografować,
a juz nie wspomnę o Aniulki Kubusiu jak pięknie dobrał rzeczy, które powinnyśmy zobaczyć ;D ;D i wykonał profi foto ;D BRAWO !!!
My mamy materacyk kokosowy, taki cieniutki na około 4 cm.

Izis też mamy te patyczki ;)

Aniulka można na Ciebie liczyć
...tak jak na mnie ;D

Joanka a ja jak byłam mała, to na krzesło mówiłam "siadanko" ;D

fajnie jak jest dużo fotek, tak kolorowo
...i można sobie cos zgapić ;D

reklama
Melanie najważniejsze dla Kubusia to żeby były dwie piżamki( te po lewej) ;D ;D to z kaczuchą zabiorę napewno do szpitala a na wyjście ten niebieski komplecik bluza+spodenki. Kuba chciał jeszcze wstawić pościele, rożek... i najchętniej całą szafę ;D ;) Łóżeczka Wam narazie nie pokażę i wózka też nie bo jest schowane i czeka na odpowiedni dzień żeby wstawić do pokoju... już nie mogę się doczekać ::)

Izis ma już wyprawkę na maxsa gotową, łącznie z porządkiem w ciuszkach.  ;D ;) U mnie to jeszcze wielki misz masz i czeka wszystko na pranie. :p ::)

A ja na tramwaj mówiłam"tłaj tłaj" ;D ;D ;D

Do góry