Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie jest konieczna. Mozna sobie poradzić i bez niej, zwlaszcza jak masz lezaczek bujaczek. Aczkolwiek ja mam mate i bardzo sobie chwalę. Moja mała właśnie zaczyna chodzic i do tej pory bawi się w/przy tej macie. A mniejsze dzieci tez lubia leżeć n a plecach bądź brzuszku i patrzec na te wszystkie zabawki na pałąku, na bokach, na podłodze, etc. Podsumowując, nie musisz jej mieć, ale się przydaje.Moje pytanie może wydać się glupie... Ale czy faktycznie mata edukacyjna jest potrzebna? Korzystalyscie z niej czy tylko jako kocyk na podłogę?
Śliczne ciuszki!Kurde wpadłam w tryb kupowaniamąż mnie zabije
No ale nie miałam nic, a jak na razie to ciuszki za grosze wiec nie mogłam się oprzeć
Zobacz załącznik 796760
My nie mieliśmy.Moje pytanie może wydać się glupie... Ale czy faktycznie mata edukacyjna jest potrzebna? Korzystalyscie z niej czy tylko jako kocyk na podłogę?
Nie wyobrażam sobie życia bez maty!!Moje pytanie może wydać się glupie... Ale czy faktycznie mata edukacyjna jest potrzebna? Korzystalyscie z niej czy tylko jako kocyk na podłogę?
Podbijam pytanie. Gdzie takie fajne ciuszki za grosze?Śliczne ciuszki!
To wszystko nowe? Kupowalas w sklepie czy przez neta?