aga6
Fanka BB :)
Ja w tej klitce to mało miejsca bede miec wiec ciuchow ktorych nie nosze bede musiala sie pozbyc i przewietrzyc szafyMy już na zapas kupiliśmy bo pewnie zbierze sie trochę tych rzeczy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w tej klitce to mało miejsca bede miec wiec ciuchow ktorych nie nosze bede musiala sie pozbyc i przewietrzyc szafyMy już na zapas kupiliśmy bo pewnie zbierze sie trochę tych rzeczy![]()
też tak robiłam hehe i w sumie do tej pory robię przegląd szafy dosyć często, żeby się nie zagradzić... a jestem do tego zdolnaJa w tej klitce to mało miejsca bede miec wiec ciuchow ktorych nie nosze bede musiala sie pozbyc i przewietrzyc szafy![]()
W sumie ja duzo nie mamteż tak robiłam hehe i w sumie do tej pory robię przegląd szafy dosyć często, żeby się nie zagradzić... a jestem do tego zdolna![]()
A na zamowienie gdzies?My też chcemy komoda kupić, ale chciałabym białą i żeby miała pół szuflad a pół na półki. Ale jakoś nic nie mogę takiego znaleźć.
mi zawsze było szkoda oddać czy wyrzucić, bo się przyda, bo jeszcze założę, ale już podejście inne i jest porządek i człowiek zadowolony i nowi właściciele ubrań równieżW sumie ja duzo nie mamnie lubie gromadzić
![]()
moja tesciowa tak ma xP u siebie dwie szafy + pol szafy na korytarzu.. a chodzi ciagle w tym samym bo nawet nie wie co ma xD jej ciuchy pamietaja czasy jak byla panienkami zawsze było szkoda oddać czy wyrzucić, bo się przyda, bo jeszcze założę, ale już podejście inne i jest porządek i człowiek zadowolony i nowi właściciele ubrań również![]()
moja mama też tak miała, ale żeśmy dorosły do tegomoja tesciowa tak ma xP u siebie dwie szafy + pol szafy na korytarzu.. a chodzi ciagle w tym samym bo nawet nie wie co ma xD jej ciuchy pamietaja czasy jak byla panienka
jej ulubiony tekst - to moze sie przydac :d
Tez jestem tego zdaniamoja mama też tak miała, ale żeśmy dorosły do tegoi umiemy się pozbyć już wielu rzeczy, mi dużo mąż pomógł, mamy wszystko fajnie zorganizowane w małym mieszkaniu i się milej żyje w takim uporządkowanym otoczeniu
![]()