aga6
Fanka BB :)
Ewcik a jakie w koncu zamówiłaś?Mebelki zamówione dopiero, teraz czekamy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewcik a jakie w koncu zamówiłaś?Mebelki zamówione dopiero, teraz czekamy![]()
no bo lepiej za wczasu już zaklepać ekipe, nam robił znajomy, ale też czekaliśmy miesiąc zanim wejdzie, bo z odbiorami się przeciągało, potem nie było nas w kraju i tak toKogoś tam mamy tylko ze teraz ten okres swiateczny i oni tez inną robotę mają
U nas po godzinach po znajomości.
no my planujemy się zmieścić z większością w komodę jeśli chodzi o ciuszki, ręczniki i jakies pieluszki, pielęgnacja cała na przewijakuJa tak sie zastanawiam czy w samą komodę na początku się zmieszczę.. mam nadzieje ze tak :d
A masz jakies linki do tego? zobaczylabym chętnie
No ja tez licze ze tak mi sie udano my planujemy się zmieścić z większością w komodę jeśli chodzi o ciuszki, ręczniki i jakies pieluszki, pielęgnacja cała na przewijaku![]()
taka zła? ja z moja też bym nie chciała, zła nie jest, ale wiadomo... każdy ma swoje nawyki i lepiej samemuNo ja tez licze ze tak mi sie udaa z remontem to do konca stycznia musze sie wyprowadzic :d ile z teściową można mieszkać? :d
Z jakiego fajnego sklepu :dLink do: Agata
Ta szafa i komoda z tego samego zestawu. Na zdjęciu trochę jak czarne wyglada, ale jest szare![]()