aga6
Fanka BB :)
no wlasnie nie moge zlokalizowac nic :/Nie bardzo mogę o nim opinie znaleść. Szukałas jakiś testów lub ocen? Jak sie sprawuje?
myslalam ze ktoras z Was miala z nim stycznosc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie nie moge zlokalizowac nic :/Nie bardzo mogę o nim opinie znaleść. Szukałas jakiś testów lub ocen? Jak sie sprawuje?
wlasnie niby w wawie mieszkam a sklep z wozkami daleko xP cala wyprawa a ciezko mi sie z mezem zgrac ostatnio ale chyba bedziemy musieli sie jakos spiac i pojechac poogladacA masz jakiś sklep z wózkami w pobliżu? Moze sie wybierz pooglądaj. Coś wpadnie w oko. Trochę nim pojezdzij czy Ci pasuje, a pózniej opinie na netku sprawdzimytylko nazwy spisz tych co Ci sie spodobają.
Zupełnie nie znana mi firma, nie wiem czy warto ryzykować. Poza tym chyba foteliki od takich wózków nie są najlepsze.
Z tego co pamiętam to mieszkasz gdzieś ursus/Włochy. Tu masz sklep z wozkami z dobrymi cenami, np. Amelis 1090 zł dziś nam Pan oferował, Bebetto Holland kupiliśmy za 1260 zł.wlasnie niby w wawie mieszkam a sklep z wozkami daleko xP cala wyprawa a ciezko mi sie z mezem zgrac ostatnio ale chyba bedziemy musieli sie jakos spiac i pojechac poogladac