reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Ale mozna oczywiscie kupic taki
65bbe0a7dfa935d5a398e7099710adf7.jpg

Tylko ze Po co mi tylko miejsca zajmie mi w pokoiku wole ten bujak ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jak wczoraj się dowiedziałam o szpitalu to odrazu zamówiłam brakujące rzeczy :przewijak,prześcieradło na przewijak,pieluchy tetrowe i jedna bambusowa na próbę,termofor ale z myślą tez o Olku itp. Zostaje tylko wózek ,gdzie decyzje podejmiemy w pt jak już będę w domu i w sobotę mąż pojedzie zamówić do mama i ja. Chciałam jeszcze dotknąć,wypróbować jazdę ale cóż przez 3tyg nigdzie nie pojadę wiec zdam się na męża.

Ja jak wczoraj się dowiedziałam o szpitalu to odrazu zamówiłam brakujące rzeczy :przewijak,prześcieradło na przewijak,pieluchy tetrowe i jedna bambusowa na próbę,termofor ale z myślą tez o Olku itp. Zostaje tylko wózek ,gdzie decyzje podejmiemy w pt jak już będę w domu i w sobotę mąż pojedzie zamówić do mama i ja. Chciałam jeszcze dotknąć,wypróbować jazdę ale cóż przez 3tyg nigdzie nie pojadę wiec zdam się na męża.

Ktory Tydz ?? Powodzenia!!!!

Jakich chusteczek do pupy planujecie używać? Ja odkąd czytam blog sroka o... trudno mi się zdecydować na któreś. Wzielabym babydreamy ale mój Szanowny ma z uważa, ze sa za tanie i jak tanie to na pewno źle; -) a skład mają jeden z lepszych.
Gdzie zamawialiscie prześcieradła do wózka?

Jakich chusteczek do pupy planujecie używać? Ja odkąd czytam blog sroka o... trudno mi się zdecydować na któreś. Wzielabym babydreamy ale mój Szanowny ma z uważa, ze sa za tanie i jak tanie to na pewno źle; -) a skład mają jeden z lepszych.
Gdzie zamawialiscie prześcieradła do wózka?

Wg opinii Sroki kupiłam 3 rodzaje tych polecanych na testy - dwa rodzaje z BabyDream (jedne te żółte) i z Hippa. Prześcieradła mam na przewijak i do łóżeczka z Hubi world z Allegro - do wózka też mają.

Ja rownież będę sie kierować strona sroki przy wyborze chusteczek nawilzanych, ale jeszcze nie kupiłam.

Co do prześcieradeł to przez Allegro będę zamawiać. Do łóżeczka, wózka i na przewijak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry