reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Jego nie przejmuj się ja mam tak samo! Ty chociaż wcześniej ode mnie zajrzalas na forum wyprawkowe!
emoji6.png

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

A jak na dzień dzisiejszy idzie Wasze wyprawkowe szaleństwo?
U mnie 20 + 5 a mam jedno ubranko i starą spacerówkę od znajomych która wyląduje na działce żeby nie wozić w te i we wte :p
Jedyne co mnie jakoś podtrzymuje że córcia koleżanki powoli ze wszystkiego wyrasta i obiecała że ciuszki i akcesoria zostaną przekazane na moje ręce :p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja niestety nie mogę na nikogo liczyć z ciuszkami, więc powoli coś tam kupuję, mam parę rzeczy z cichlandow i wczoraj zrobiłam zamówienie na 51015 bo body po 12 zl czy pajace po 20 to chyba już lepiej nieznajde. Kupuję w różnych rozmiarach, a bliżej terminu będę dokupowac czego będzie brakowac. Wózek mam upatrzony, muszę go zobaczyć na żywo. A pozostałe rzeczy czekają na zaplanowanie co trzeba no i kupienie. Chce coś kupić w każdym miesiącu żeby rozłożyć jakoś te spore wydatki.

Ja w 21 tygodniu nie mam jeszcze ani jednej rzeczy. Pokój dla bobasa tez jeszcze nie gotowy.

Heheh ja nie mam jeszcze pokoju dla bobasa :d za miesiac wezmiemy sie za szykowanie (betonowe podlogi, białe ściany, zero sprzętów.. totalna pustka :d)
A wózek też mam upatrzony tylko że nie ma go nigdzie w sklepach stacjonarnych :( przez internet musiałabym zamówić i trochę się boję..

Całkiem nowe mieszkanko sie Wam szykuje? Super:)
Ja tez przez internet sie boje.

No super, cieszymy się, tylko że zanim dozbiera się $$ na wykończenie i wszystko urządzi.. boję się że się nie wyrobimy :p prowizorka będzie na początku. Podłogę jakąś położyć, ściany pomalować i łóżeczko z komodą wstawić i tyle na początek w pokoju małej ;)

A jakie wózki wybrałyście? Może znajdziemy jakiś jeden wspaniały i niedrogi i wszystkie się w niego zaopatrzymy :p
Mi się podoba Prampol Soft Line, cenowo też całkiem ok tylko ciężko go obejrzeć w sklepie :/ online troche się boję zamawiać

Nie kupujcie wózka przez internet... w sensie jeśli na żywo go nie widziałyście! Wygląd to nie wszystko niestety :) My nasz oglądaliśmy chyba cztery razy i na pewno zamówimy, ale również w sklepie stacjonarnym, bo to rzetelna firma. Dostaniemy rabat i plus, że w przypadku awarii dają wózek zastępczy w razie co ;) przebite dętki wymieniają na miejscu i dają dużo gratisów ;)

Nie kupujcie wózka przez internet... w sensie jeśli na żywo go nie widziałyście! Wygląd to nie wszystko niestety :) My nasz oglądaliśmy chyba cztery razy i na pewno zamówimy, ale również w sklepie stacjonarnym, bo to rzetelna firma. Dostaniemy rabat i plus, że w przypadku awarii dają wózek zastępczy w razie co ;) przebite dętki wymieniają na miejscu i dają dużo gratisów ;)

A to jakaś sieciówka czy mały lokalny sklepik? Bo szukam miejsca gdzie mogłabym wózek kupić tyle że ceny z kosmosu..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry