Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no wlasnie nam problem bo to chyba jest starszy model(inna czesc stelaża ) a w tym nowszym jest chyba mniejszy wybor. Z tego podobaja mi sie 2u gory po lewej,ostatni po prawej u gory,jeszcze z mietowym i rudawyn ale nie widzialam nic na zywo
Nie wiem czy dobrze ogarnelam czyli:
Czerwony
Szary z ciemnoszara wstawka
Mięta
Rudy??
Mój faworyt to szary bo tez sama taki wybrałam No i z tymi dodatkami można poszaleć. I uniwersalny dla chłopca i dziewczynki zobaczycie co sie pokaże ale na żywo mogą zupełnie inaczej wyglądać
No no szary faworyt moj tez. z miętą tez jest ok ale pozniej moze byc ciezej sprzedac bo niektore kobitki dla dziewczynki juz nie beda chcialy
Chociaz moja Królewna mogłaby w takim miętowym śmigać :d
Albo żółty. Raczej kazdy uniwersalny z tych. Nie wiem co P tez bedzie chcial bo na pewno bedzie cos mowil. Mamy szary fotelik i on go nie chcial najabardziej hehe no ale cena wygrala