reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Ja się wstrzymuje jeszcze z wyprawką (poza zamówionymi kilkoma rzeczami w 5-10-15 na ktore czekam, pokażę Wam jak przyjdą :p) bo kolejna kolezanka mowi ze ma dla mnie wanienke z termometrem,rozek i jakies ciuszki ;) poza tym niedlugo przeprowadzka i nie mam gdzie tego trzymac więc w styczniu zaczniemy dokupowac co potrzebne (prawdopodobnie kosmetyki i rzeczy apteczne i mebelki i wózek)

moje małe na płasko będzie spać ale ze kocyk jest z poduszka to później wykorzystam; ) właśnie nad pościelą się zastanawiam może któraś mi coś doradzi, bo myślałam o antyalergicznej ? Na początku mała będzie w spiworku i zobaczę jak się to sprawdzi. Widziałam jeszcze takie cudo co i rączki są przykryte, choć dziecię jak robaczek wuglada? ;)

Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka

Moja tez bedzie spała na płasko, ale kupię kołderkę i podusie na pózniej.
Ja planuje kupić otulacz dla Igi właśnie:)
A dzisiaj jak czas pozwoli to pójdę na ciuszki zerknąć ;)

Ja też planuje kupić spiworek i rożek, zobaczymy w czym będzie chciał spać nasz malutki.
Czy któraś użytkuje łóżeczko turystyczne i może polecić jakaś sprawdzona firmę, albo z jakimiś łyżeczkami macie do czynienia?

Ja też planuje kupić spiworek i rożek, zobaczymy w czym będzie chciał spać nasz malutki.
Czy któraś użytkuje łóżeczko turystyczne i może polecić jakaś sprawdzona firmę, albo z jakimiś łyżeczkami macie do czynienia?
Ja uzytkowalam jak jeździliśmy do mamy. Teraz szwagierka zamiast zwykłego łóżeczka używa. Ono jest jak dobrze kojarzę baby design i kupione 6 lat temu także już trochę przeżyło.

f2w3rjjgwjqlrlet.png

A w jakim stylu masz śpiworek? Taki na ramionka?

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
tak śpiworek mam ramionka :) z lumpka, jak się nie sprawdzi to kupię otulacz może :)

Paulyna odebrałaś już ten kocyk z Re?
A jaki masz spiworek bo ja próbuje coś upolować?

f2w3rjjgwjqlrlet.png
tak kocyk odebrany w poniedziałek ma 70x70 cm jest mały taki na pierwsze miesiące dla Niuni :) , ale jest śliczny! śpiworek mam z lumpka w takim stylu https://5.allegroimg.com/original/01fb92/142c7e1e46919b13ea3d0673d1a5

Kolezanka owijała synka cienkim małym kocykiem bo ani otulacz ani śpiworek się nie sprawowały :( ja bede probowała z rożkiem bo mam odziedziczyc od kolezanki, jakis cienki kocyk na pewno kupie to nim bede probowala a jak nie zdziala to spoworek albo otulacz :p metodą prob i bledow :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry