Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli będzie chciał. Będzie szybciej po prostu, bo na cycu może się uwiesić się tylko cycolić.:-) Zobaczymy. Więc mleko w proszku raczej kupię. Zbiorę tylko info od Was, albo wśród kumpeli.
Jeśli o nakładki chodzi u nas avent były ok, wygotowałam je przed użyciem, może to pomogło? w sumie jedyne "ale" jakie do nich miałam to, że były za duże na moje sutki dlatego teraz właśnie na medele się zdecydowałam bo można wybrać spośród 3rozmiarów plus właśnie dobre opinie mają, minusem jest zdecydowanie cena ale to właściwie wydatek jednorazowy, no może podwójny bo jeśli i tym razem tylko w nakładkach karmić będę to zdecydowanie jeszcze jeden komplet się przyda
Nomi ja właśnie teraz na etapie poszukiwania chusty jestem, nosidełka lepsze od kiedy dziecko już samo siedzi, ja w chustowaniu nowicjusz więc patrzę za elastyczną bo są łatwiejsze i chyba na Nati się zdecyduję bo kolorystyka mnie urzekła, konkretnie tą chustę mam na myśli:
http://www.gomama.pl/306,chusta-elastyczna-flamenco-natibaby.html
. Cenowo nie odbiega od standardu, takie ceny. 
Jednak powiedział, że jego mam nie zmuszać do chusty, a nosidełko też będę miała, bo w lato mamy zamiar jechać w góry, a my nie uprawiamy turystyki barowej tylko typowo chodzikowanie, więc nosidełko przód/tył jest w tej sytuacji niezbędne. 

Na trzecia dobe jak mialysmy wyjsc dostala zoltaczki i musiala byc naswietlana. Niestety bez pokarmu nie miala sily i dopadlo ja to cholerstwo. Takze teraz nie chce ryzykowac

Co do wyjść bez dziecka to spokojnie na 2godz można się wyrwać, niektóre dzieci robią sobie przerwy nawet 3-4godz, mówi się co prawda, że przy karminiu naturalnym to jest "na żądanie" ale takie Maluszki same sobie wprowadzają pewną rutynę, zresztą zawsze można pokarm odciągnąć.