reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

reklama
To prawdaz my tez jechalismy do sklepu od fotelikow, żeby nam do auta dobrali. Niestety nie kazdy pasuje do kazdego samochodu

Generalnie tez chcemy podjechać i przymierzyć, ale pytam bo chcemy zmienić samochód, ale nie wiem czy się uda przed porodem, wiec w najgorszym razie dobrze byłoby gdyby ten fotelik pasował do starego i nowego samochodu.

Dziewczynki mam pytanko.
Waham się co do wózka, bo mam 3 modele, które biorę pod uwagę, ale tylko jeden miałam okazję pomacać w sklepie [emoji6]I dlatego chciałam się dowiedzieć czy może miałyście z nimi styczność i co sądzicie. Chodzi mi konkretnie o:
Maxi cosi zelia
Cotobaby sydney
Kinderkraft moov
Dzięki za wszelkie info. [emoji3]

Kinderkraft to słyszałam od kilku ekspedientow w roznych sklepach z wózkami żeby sobie odpuścić... wyglądają ładnie, spisują się chwile dobrze później do dupy, piszcza, trzeszcza, ulegają szybkim zniszczeniom. Też mi się jakiś model kiedyś podobał, ale sobie odpuscilam. :)

Ja z kinderkrafta kupuje lozeczko dostawne ale to jest 6 miesięcy użytkowania a wózek jednak musi więcej posluzyc. Osobiście moov mi sie nie za bardzo podoba choć bralam pod uwagę bo cena dobra ale po obejrzeniu kilku opinii zrezygnowałam. Maxi cosi kupuje @liczba tylko model troszkę inny to moze Ci opowie jak wrażenia, chyba ze to ten który juz macalas:) o tym trzecim nie slyszalam

Ależ od tych zakupów można się uzależnić. Ja mam praktycznie wszystko od siostry od urodzenia aż do roku, a i tak ciagle kupuję :)
Można można dlatego wczoraj kupilam ostatnie rzeczy dla malej i do lutego nie kupuje więcej ciuszkow. Przenosze sie na odnawianie sypialni:laugh2: muszę kupić farby, meble, dodatki itd wiec zmieniam strony z dziecięcych na IKEA i inne takie:p

reklama
A ma ktoras z Was (albo cos slyszala) Anex Sport?

Ja tez juz ciuszkow nie kupuje dopoki nie zrobie pozadnej listy. Za to po nowym roku na pewno kupimy wozek i reszte "ciezkiego" sprzetu. A w ten weekend moze pomierze pokoj i zaczne planowac przemeblowanie. Dzidzius tak dlugo zwlekal ze zrobilismy sobie z jego pokoiku graciarnie ;)

Do góry