karolina21325
Zaciekawiona BB
Witam ostania @ była 17 października cykle mam 31 dniowe. Dzisiaj zrobiłam test wyszedł pozytywny i beta 843 wskazuje na 6/7 tydzień czy jest to możliwe? A może beta jest za duża ? Za dwa dni pójdę powtórzyć bete?!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może są bliźniaki i dlatego beta taka wysoka.. Ogólnie przyrost jest bardzo ważny. Nie stresuj sięWitam ostania @ była 17 października cykle mam 31 dniowe. Dzisiaj zrobiłam test wyszedł pozytywny i beta 843 wskazuje na 6/7 tydzień czy jest to możliwe? A może beta jest za duża ? Za dwa dni pójdę powtórzyć bete?!
Akurat to jest nie możliwe bo ten miesiąc był burzliwy i wiem kiedy współżylam i to są zaledwie 3 dni do tego w dwudniowym odstępie a zaczęło się w 13 dniu cykluBardzo możliwe, że owulacja była wcześniej, szybkie zagnieżdżenie i beta może mieć takie wartości. Może być to również błąd laboratorium.
Ja w 34 DC miałam 9 tyś betę, więc spokojnieWitam ostania @ była 17 października cykle mam 31 dniowe. Dzisiaj zrobiłam test wyszedł pozytywny i beta 843 wskazuje na 6/7 tydzień czy jest to możliwe? A może beta jest za duża ? Za dwa dni pójdę powtórzyć bete?!
Piękny przyrost..Beta wzrosła na 1866![]()