Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, jestem zalamana. Odebralam w środę wyniki (jestem w 17 tyg ciąży) i okazało się, że moje TSH wzrosło do 3.45 natomiast ft4 jak zawsze miałam w normie tak teraz mam wynik 19. Boje się o dziecko. Endokrynolog jutro więc zobaczymy co mi powie. Czy któraś miała podobnie? Podwyższone TSH i ft4 i dziecko było zdrowe??
Dziewczyny i jak wasze maluchy ? Nie wiem czy się denerwować czy nie... jestem w takiej sytuacji ze przed ciążą brałam euthyrox 50 i do 13 tygodnia miałam wyniki od 1.9 do 2.2. Od tamtego czasu nie kierowali mnie na badania i całą ciąże brałam tą samą dawkę. Teraz jestem w 37 tyg. W 35 tyg robiłam sama dla siebie i mam tsh 2.6. Nie wiem jak w drugim trymestrze bo nie wiedziałam ze trzeba to badać co miesiąc :/ z usg wychodzi wszystko ok ale czy mózg się dobrze rozwinął tego teraz nie wiem.. strasznie się boje ;( ;(Ja dopiero w 17 tyg. Miałam badane TSH i wynik 3,6 po dawce 25mg urosło jeazcze bardziej teraz biorę 50 i dopiero za dwa tygodnie mam kolejne badania, a u Ciebie wynik 1,7 to już dobry wynik tym bardziej że w drugim trymestrze jest norma do 3,0